Desivé obavy potvrdené: Účastníka MS 2014 a ex-spoluhráča Dúbravku našli mŕtveho!

Desivé prognózy sa potvrdili! Spod trosiek v Turecku vyhrabali ghanského reprezentanta Christiana Atsua († 31), záchranári už našli len ...
  • Zdroj: TASR/AP

Desivé prognózy sa potvrdili! Spod trosiek v Turecku vyhrabali ghanského reprezentanta Christiana Atsua († 31), záchranári už našli len bezvládne telo.

Po takmer dvoch týždňoch od tragického zemetrasenia v Turecku našli telo mŕtveho ghanského futbalového reprezentanta Christiana Atsua († 31). Informáciu potvrdil hráčov manažér Murat Uzunmehmet na sociálnej sieti twitter. „Christian Atsu bol nájdený, ale nanešťastie zomrel," napísal.

Futbalista DAC Dunajská Streda Ammar Ramadan.
Sýrsky futbalista D. Stredy Ramadan sa bojí o svojich blízkych: Rodičia zažili scény ako z hororu! Zobraziť článok

Christian Atsu bol hráčom tureckého tímu Hatayaspor. Večer pred ničivým zemetrasením strelil gól. Počas tureckých médií sa Atsu vrátil v noci o tretej hodine, zhruba v čase prvých otrasov. Po druhej vlne zemetrasenia sa mal jeho dom zrútiť. Bývalý hráč anglických klubov Chelsea či Newcastle sa mal pokúsiť uniknúť na parkovisko, čo sa mu už nepodarilo.

Atsu bol v Newcastle United spoluhráčom slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku. Ghanu reprezentoval v 65 zápasoch, zahral si na majstrovstvách sveta v roku 2014.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});