Dominik Hašek na margo Šatana: Jeho postoj sa mi nepáči!

Legendárny český hokejový brankár Dominik Hašek sa v rozsiahlom rozhovore v relácii Příklep pre portál Sport.cz vyjadril aj na margo ...
  • Zdroj: TASR/Dano Veselovský

Legendárny český hokejový brankár Dominik Hašek sa v rozsiahlom rozhovore v relácii Příklep pre portál Sport.cz vyjadril aj na margo svojho bývalého spoluhráča Miroslava Šatana.

FOTOGALÉRIA: Hašek na margo Šatana: Jeho postoj sa mi nepáči!

Dominik Hašek bol s aktuálnym prezidentom SZĽH spoluhráč štyri roky. V NHL spoločne hájili farby Buffala Sabres. Moderátor relácie Příklep neváhal otvoriť tému týkajúcu sa Ruska. Zatiaľ čo v Česku hráči z KHL do reprezentácie povolávaní nie sú, na Slovensku doposiaľ k žiadnemu zákazu neprišlo.

Po tom, čo na hokejové schopnosti svojho niekdajšieho kolegu našiel slová chvály, prišli aj o čosi menej vábivé slová. „On má zaujímavý alebo trošku iný pohľad na niektoré veci. Trošku má zo všetkého obavy a teraz sa tak nejak prikláňa k tomu, že to všetko môže byť akosi inak,“ nepriamo vravel Dominik Hašek.

„Miro, teraz šéf zväzu, sa nestavia kritiky ku KHL a k tomu, aby sa Rusi mohli vrátiť. Jeho postoj sa mi nepáči,“ netají 58-ročný člen Siene slávy českého hokeja.

Na snímke brankár HK Dukla Trenčín Connor Lacouvee.
Legionár Trenčína sa popýšil skvelou slovenčinou: Aha, ako mu to ide! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});