Takto Mikael Jordan oslávil 60. narodeniny: Veľký basketbalista ukázal veľké srdce

Každý oslavuje svoje narodeniny inak! Legendárny basketbalista Michael Jordan sa rozhodol osláviť 60. narodeniny tak, že urobí radosť ...
  • Zdroj: SITA

Každý oslavuje svoje narodeniny inak! Legendárny basketbalista Michael Jordan sa rozhodol osláviť 60. narodeniny tak, že urobí radosť iným. Šesťnásobný víťaz NBA, ktorý oslávi životné jubileum v piatok 17. februára, venoval nadácii, ktorá pomáha chorým deťom na celom svete 10 miliónov dolárov!

Nadácia Make-A-Wish priznala, že za 43 rokov svojej existencie väčší príspevok nedostala. Sám Jordan k tomuto daru napísal: „Posledných 34 rokov mi bolo cťou spolupracovať s Make-A-Wish a pomáhať priniesť úsmev a radosť toľkým deťom. Byť svedkom ich sily a odolnosti v ťažkých chvíľach ich životov bolo ozajstnou inšpráciou!“

Jordan s nadáciou spolupracuje od roku 1989 a dúfa, že jeho rozhodnutie osláviť narodeniny charitatívnym darom inšpiruje aj ďalších a pomôžu deťom, ktoré na splnenie svojich snov stále čakajú.

"Nedokážem si predstaviť lepší narodeninový darček než to, že ma budú ďalší ľudia nasledovať, aby mohlo každé dieťa zažiť to kúzlo, keď sa mu splní želanie,“ dodal majiteľ klubu NBA Charlotte Hornets.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});