Federer hlási comeback: Vráti sa tam, kde sa mu najviac darilo!

Ak návrat, tak tam, kde sa mu vždy najviac darilo. Pre Rogera Federera (41) to bol vždy Wimbledon, takže kde inde by sa comeback legendárneho ...
  • Zdroj: TASR/AP

Ak návrat, tak tam, kde sa mu vždy najviac darilo. Pre Rogera Federera (41) to bol vždy Wimbledon, takže kde inde by sa comeback legendárneho tenistu mal konať?

Federer sa na miesto svojich najväčších úspechov vráti, no v ruke nebude mať tenisovú raketu, ale mikrofón. V All England Clube by sa mal objaviť v novej úlohe televízneho experta. Britský portál telegraph.co.uk informuje, že rozhovory medzi BBC a Švajčiarom na dôchodku pokročili.

Federer by sa stal súčasťou nových plánov anglického vysielateľa, keďže moderátorka Sue Barkerová (66) odišla po 22 rokoch do dôchodku a BBC hľadala adekvátnu náhradu. Portál podotkol, že sa nepredpokladá, že Boris Becker (55) bude po treste odňatia slobody pozvaný späť ako odborník.

Bývalá ruská tenistka Svetlana Kuznecovová má na Instagrame takmer 150 tisíc sledovateľov.
Bývalá tenistka poslala fanúšikom pozdrav z exotiky: Toto skrýva pod blúzkou Zobraziť článok

Sám Federer pri svojej rozlúčke s turnajovým kolotočom na jeseň minulého roka naznačil, že by si vedel predstaviť svoje pôsobenie v role spolukomentátora či tenisového experta. Pred BBC sa už dohodol s americkým vysielateľom ESPN, takže teraz vlastne ide o to, aby sa tieto dve spoločnosti dohodli.

Malo by to vyzerať tak, že jeden deň bude komentovať vybraný zápas pre BBC a analyzovať ďalší pre ESPN ako odborník v štúdiu. Na druhý deň by to bolo naopak. Portál tvrdí aj to, že Federerova odbornosť nebude lacná. Hovorí sa, že John McEnroe dostal v BBC za posledné dva roky v prepočte asi 204-tisíc eur a The Telegraph si myslí, že Federerov honorár by nemal byť oveľa nižší.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});