Dostala vyhadzov a potom to prišlo: Nahé fotky a sex jej vynášajú milióny

Ľutovať rozhodne nemusí. Jedna z najznámejších zápasníčok a wrestleriek sveta Amanda Rose Saccomanno (32), ktorá vystupuje pod menom ...
  • Zdroj: instagram/mandysacs

Ľutovať rozhodne nemusí. Jedna z najznámejších zápasníčok a wrestleriek sveta Amanda Rose Saccomanno (32), ktorá vystupuje pod menom Mandy Rose, si po škandále s organizáciou WWE prišla na svoje.

FOTOGALÉRIA: Mandy Rose

WWE totiž americkú profesionálnu zápasníčku vylúčila z organizácie preto, lebo Mandy Rose začala na sociálnych sieťach ponúkať na predaj svoje obnažené fotografie. Američanka si vytvorila vlastnú stránku a rozbehla naplno svoj biznes. Zrejme nečakala, že sa jej rozbehne až tak dobre, že jej bankové konto sa začne plniť obrovskými sumami.

Bývalá ruská tenistka Svetlana Kuznecovová má na Instagrame takmer 150 tisíc sledovateľov.
Bývalá tenistka poslala fanúšikom pozdrav z exotiky: Toto skrýva pod blúzkou Zobraziť článok

„Jeden milión za štyri týždne – vďaka orálnemu sexu a nahým fotkám. Odkedy WWE vyhodila Mandy, jej stránka doslova horí. Svojich fanúšikov privádza do šialenstva a zarába kráľovsky. Predplatitelia môžu sledovať, okrem iného, orálny sex aj masturbáciu,“ píše nemecký denník Bild.

Portugalčan Cristiano Ronaldo a Georgina.
Ronaldova partnerka mala problémy so zákonom: Saudovia jej naparili pokutu! Zobraziť článok

Wrestlerka dodáva, že svoj biznis neľutuje. „Som vďačná za všetko, čo som dokázala vo svete wrestlingu, ale v dnešnej dobe máme veľa iných možností a marketingových príležitosti,“ povedala pre New York Post.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});