Bývalá tenistka poslala fanúšikom pozdrav z exotiky: Toto skrýva pod blúzkou

Užíva si slnko a piesočnaté pláže. Bývalá ruská tenistka Svetlana Kuznecovová (37) trávi dovolenku na Seycheloch. No a z exotiky posiela ...
  • Zdroj: instagram/svetlanak27

Užíva si slnko a piesočnaté pláže. Bývalá ruská tenistka Svetlana Kuznecovová (37) trávi dovolenku na Seycheloch. No a z exotiky posiela svojim fanúšikom, ktorých má na Instagrame takmer 150 tisíc videá a fotky.

FOTOGALÉRIA: Svetlana Kuznecovová

Víťazka dvoch grandslamových turnajov a niekdajšia druhá hráčka svetového rebríčka sa chváli aj svojimi tetovaniami. Má ich niekoľko, no neprehliadnuteľné je najmä veľké tetovanie na chrbte, kde má rodáčka z Moskvy vytetované anjelské krídla.

Karol si zápas v pražskej aréne užil.
Bývalý gólman Karol Križan pracuje v požičovni lyží: Prečo si musel zobrať dovolenku? Zobraziť článok

Singlová šampiónka Roland Garros a tiež US Open (dva tituly má aj zo štvorhry na Australian Open) tvrdí, že ženský kolotoč WTA už stratil svoj lesk. „Nechcem nikoho uraziť, ale lesk WTA sa stratil,“ uviedla pred časom. „Nie je to tak dávno, čo sme medzi tenistkami mali skutočne špičkové hráčky, teraz ani neviem, kto je v najlepšej desiatke,“ dodala bývalá tenistka, ktorá ako sa zdá, si tenisový dôchodok poriadne užíva.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});