Slovák Langer mníchovskou senzáciou: Na turnaji Oktagon 39 porazil dvojku rebríčka!

Slovenskí bojovníci MMA Pavol Langer a Ronald Paradeiser zvíťazili vo svojich zápasoch na turnaji Oktagon 39 v Mníchove. Tretí slovenský ...
  • Zdroj: facebook OKTAGON MMA

Slovenskí bojovníci MMA Pavol Langer a Ronald Paradeiser zvíťazili vo svojich zápasoch na turnaji Oktagon 39 v Mníchove. Tretí slovenský zástupca Vlastislav Čepo absolvoval zápas v boxe s Kubáncom Hectorom Lombardom, ktorý sa skončil remízou. Víťaza by mal iba v prípade, že by došlo ku KO.

Bolo to tretíkrát, čo československá organizácia Oktagon MMA zavítala do Nemecka. V Mníchove sa predstavila premiérovo, predošlé dva turnaje sa konali vo Frankfurte. V programe turnaja mali podľa predpokladov prevahu nemeckí bojovníci, medzi ktorých sa dostali aj traja Slováci a dvaja Česi. Turnaj priniesol deväť zápasov v MMA a jeden v boxe.

Monika Chochlíková je druhá najlepšia športovkyňa sveta.
Chochlíková je druhá najlepšia športovkyňa sveta: Po operácii ma už svrbia päste! Zobraziť článok

Langer zvíťazil v druhom zápase MMA po sebe, keď Brazílčana Rafaela Xaviera zdolal na body po troch kolách. Išlo o jedno z najväčších prekvapení turnaja, Xavier bol dvojka rebríčka poloťažkej hmotnostnej kategórie v organizácii. Langer má 20 profesionálnych zápasoch bilanciu 11 víťazstiev, 9 prehier. Tretie víťazstvo po sebe dosiahol Paradeiser, keď domáceho bojovníka Vlada Šikiča zdolal po technickom KO v 2. kole. Svoju profesionálnu bilanciu upravil na 16 víťazstiev a 8 prehier. V hlavnom zápase turnaja triumfoval Nemec Christian Jungwirth nad Brazílčanom Denilsonom Nevesom de Oliveirom na body.

Nasledujúci turnaj organizácie Oktagon MMA je na programe 4. marca v Ostrave, nasledovať budú Liberec (15. apríla) a Bratislava (29. apríla).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});