To bola poriadna rana! Bývalý jazdec F1 počas tréningu tvrdo havaroval

Desivý zážitok má za sebou bývalý pilot F1 Pascal Wehrlein (28), ktorý aktuálne pôsobí v organizácii Formula E. Počas tréningu v Indii ...
  • Zdroj: Repro foto Twitter @FIAFormulaE

Desivý zážitok má za sebou bývalý pilot F1 Pascal Wehrlein (28), ktorý aktuálne pôsobí v organizácii Formula E. Počas tréningu v Indii sa jeho monopost dostal do šmyku a tvrdo narazil do bariér. Nemecký rodák je našťastie v poriadku.

Na snímke nový monopost, ktorý predstavil tím Red Bull Racing pre tohtoročnú sezónu v New Yorku,
Do Formuly 1 sa vracia slávna americká značka: Spolupracovať bude s úradujúcimi šampiónmi Zobraziť článok

Líder celkového poradia, ktorý v úvodných troch pretekoch skončil dvakrát prvý a raz druhý, nepríjemne havaroval na indickom okruhu Hyderabad Street Circuit. Pri nájazde do jednej zo zákrut dostal šmyk, narazil do zvodidiel a z jeho formule odletelo hneď niekoľko súčastiek. Príčinou nehody mohla byť dokonca softvérová chyba.

K havárii došlo počas prvého voľného tréningu pred Veľkou cenou Indie. Wehrlein síce zo zničeného monopostu vystúpil po vlastných, no následne bol prevezený do nemocnice. „Vyzerá byť v poriadku, ale aby sme všetko prekontrolovali, podstúpi teraz ešte lekárske vyšetrenie a potom budeme mať istotu. Preto ide do nemocnice," vysvetlil šéf Porsche Florian Modlinger pre The Race. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});