Po tragédii plače aj hokejový Montreal: Očitý svedok opísal scény ako z hororu!

Po hroznej tragédii smútia aj hokejové kluby Montreal Canadiens (NHL) a Laval Rocket (AHL)! Po svedectve očitého svedka behá mráz po chrbte.
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Po hroznej tragédii smútia aj hokejové kluby Montreal Canadiens (NHL) a Laval Rocket (AHL)! Po svedectve očitého svedka behá mráz po chrbte.

Po hroznej tragédii, ktorá sa stala v kanadskom Lavale, plače aj hokejová komunita tímu Montreal Canadiens. V tejto organizácii pôsobia slovenskí útočníci Juraj Slafkovský a Filip Mešár, ktorých klub draftoval v prvom kole vlaňajšieho draftu.

V Lavale, kde pôsobí farmársky tím Montrealu, došlo k hroznému nešťastiu, keď vodič autobusu Pierre Ny St-Amand (51) vrazil do materskej školy v centre mesta. Zomreli dve deti a ďalších desať je zranených. V čase nehody sa v škôlke nachádzalo asi 80 detí vo veku od troch do šiestich rokov. Polícia incident vyšetruje, zatiaľ nie je známa príčina nehody.

Filip Mešár momentálne pôsobí v zámorskej juniorskej súťaži OHL.
Zámorský expert v tom má jasno: Toto musí Mešár zmeniť Zobraziť článok

„Neuveriteľné scény. Šofér po havárii vystúpil z autobusu, vyzliekol si oblečenie a začal vrieskať. Žiadne súvislé vety, len veľký krik," hovoril očitý svedok pre Montreal Gazzette. „Organizácia Canadiens smúti nad tragédiou v Lavale. Naše myšlienky sú s deťmi a ich rodinami, ktoré prežívajú náročné časy," uvádza sa v oficiálnom stanovisku Montrealu Canadiens.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});