PSG stíha jedna pohroma za druhou: Proti Bayernu bez Mbappeho aj Messiho?

Argentínsky útočník Lionel Messi sa zranil a jeho štart v drese Paríža St. Germain v úvodnom osemfinálovom zápase futbalovej Ligy majstrov ...
  • Zdroj: TASR/AP

Argentínsky útočník Lionel Messi sa zranil a jeho štart v drese Paríža St. Germain v úvodnom osemfinálovom zápase futbalovej Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov je otázny. Informoval o tom portál lequipe.fr.

Messi utrpel zranenie svalového charakteru v stredajšom osemfinálovom súboji Francúzskeho pohára, v ktorom PSG prehral na ihrisku Olympique Marseille 1:2 a druhý rok po sebe vypadol v tejto fáze súťaže.

"Určite nebude k dispozícii v sobotu v Ligue 1 proti AS Monaco, pričom otázny je aj jeho štart v utorňajšom zápase LM proti nemeckému šampiónovi. V parížskom klube sú však optimistickí a veria, že liečba zaberie a nepotrvá viac ako pár dní," informoval lequipe.fr.

Na snímke zranený útočník PSG Kylian Mbappe.
Maródka PSG sa prehlbuje: Na listine zranených už aj Mbappé! Zobraziť článok

Pred pár dňami sa zranili aj ďalší dvaja ofenzívni lídri PSG Kylian Mbappe a Neymar. Druhý menovaný Brazílčan sa proti Marseille vrátil do zostavy St. Germain, najlepší strelec MS v Katare Mbappe vynechal už druhý zápas svojho tímu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});