Mama nemôže prehrať: Toto Super Bowl ešte nezažil!

Toto ešte Super Bowl nezažil, a to má za sebou už 56 ročníkov! V tom 57. to bude po prvý raz v história bitka dvoch bratov o najcennejšiu ...
  • Zdroj: getty images

Toto ešte Super Bowl nezažil, a to má za sebou už 56 ročníkov! V tom 57. to bude po prvý raz v história bitka dvoch bratov o najcennejšiu trofej v americkom futbale! Jason Kelce (35) v drese Philadelphie Eagles nastúpi proti mladšiemu bratovi Travisovi (33) v drese Kansas City Chiefs.

„Dobré na tom je jediné: mama nemôže prehrať,“ vyhlásil Travis, ktorý aj s bratom opakovane čelili otázke, ako to prežíva ich mama Donna, ktorá sa objavuje na verejnosti v drese, ktorého polovica je vo farbách Eagles a polovica vo farbách Chiefs.  

História NFL si už pamätá legendárne zápasy bratských dvojíc ako Peyton vs. Eli Manning alebo Tiki vs. Ronde Barber, no nikdy bratia proti sebe nenastúpili v poslednom stretnutí sezóny! Tento rok, v noci z 12. na 13. februára polhodinu po polnoci nášho času, zabojuje o Trofej Vinca Lombardiho na jednej strane center Philadelphie Eagles Jason Kelce a na opačnej strane bude stáť „strážca quarterbacka“ Kansasu City Chiefs Travis Kelce.

Spomínanú trofej už obaja majú doma. Jason ju získal s Eagles aj v roku 2018, keď prekvapivo zdolali Patriots a Travis ju vybojoval so Chiefs pred dvomi rokmi. Bratia patria na svojich pozíciách medzi najlepších v NFL a jednoznačne sa o nich hovorí ako o budúcich členoch siene slávy. Obaja už vyhrali Super Bowl so svojím tímom, ktorému sú verní od draftu - Jason Eagles od roku 2011, Travis Chiefs od roku 2013.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});