Šokujúca správa: Futbalista Atsu je stále nezvestný!

Ghanský futbalista Christian Atsu je po ničivom zemetrasení v Turecku stále nezvestný. Na twitteri o tom informoval agent tridsaťjedenročného ...
  • Zdroj: TASR/AP

Ghanský futbalista Christian Atsu je po ničivom zemetrasení v Turecku stále nezvestný. Na twitteri o tom informoval agent tridsaťjedenročného záložníka Hataysporu.

Ghanského futbalistu Christiana Atsua, ktorý bol po zemetrasení v Turecku nezvestný, našli živého pod troskami zničenej budovy.
Mal obrovské šťastie: Ghanský útočník žije, našli ho v troskách zničenej budovy Zobraziť článok

Atsu je nezvestný od pondelkového zemetrasenia, ktoré zasiahlo aj Sýriu a doteraz si vyžiadalo vyše 11-tisíc obetí. Klub následne uviedol, že bývalého hráča Newcastlu vyslobodili z trosiek a previezli do nemocnice.

To však dnes poprel agent ghanského reprezentanta Nana Sechere. "Asi si viete predstaviť, ako je to pre jeho rodinu zničujúce. Robíme všetko pre to, aby sme ho našli, "napísal na twitteri.

Potvrdenie pridal aj riaditeľ Hataysporu Volkan Demirel. "Stále nevieme, kde by mohol byť. Nevieme vôbec nič. A nejde o prípad, že by ho previezli niekam inam. Zatiaľ ho nevyslobodili," citovala ho agentúra Reuters.

Atsu prišiel do Hataysporu vlani v septembri. Pred tým nastupoval za Porto, odkiaľ zamieril do Chelsea, za ktorú si však nezahrá a hosťoval v Arnheme, Evertone alebo Málaze. S Ghanou sa predstavil na majstrovstvách sveta v roku 2014.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});