Manželka Pľuščenka sa obula do šampionátu vo Fínsku: Bol to výsmech!

Poriadne im naložila! Manželka ruského krasokorčuliara Jevgenija Pľuščenka (40) Jana Rudkovská sa obula do organizátorov MS v krasokorčuľovaní ...
  • Zdroj: instagram/rudkovskayaofficial

Poriadne im naložila! Manželka ruského krasokorčuliara Jevgenija Pľuščenka (40) Jana Rudkovská sa obula do organizátorov MS v krasokorčuľovaní vo fínskom Espoo.

Rudkovskej sa nepáčil otvárací ceremoniál, na ktorom sa na ľade objavil transexuál, ktorému naviac nevyšlo číslo a spadol. Pokiaľ malo ísť organizátorom o snahu ukázať rôznorodosť a rešpekt ku všetkým ľudom, mala by Rudkovská oveľa lepší recept.

Slávny quarterback Tom Brady.
Zarobiť sa dá aj na konci kariéry... Za piesok 99 000 dolárov?! Zobraziť článok

„Rovnosť a rozmanitosť by veľmi dobre ukázali ruskí športovci a športovkyne,“ napísala na sociálnu sieť Rudkovská, ktorá zrejme zabudla, že to bude už rok, čo ruské vojská odišli „prejaviť rovnosť a rešpekt“ na Ukrajinu, kde vraždia nevinných civilistov. Manželka Pľuščenka tak ceremoniál pripadal ako fraška.

„Je to iba výsmech pustiť na ľad majstrovstiev Európy nepripraveného človeka, ktorý reprezentuje všetky, zdôrazňujem všetky vekové kategórie krasokorčuliarov,“ hnevala sa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});