Šláger českej ligy bavil na ľade aj v hľadisku: Fanúšikovia Sparty si rýpli do majiteľa Pardubic

Dlho očakávanému zápasu medzi dvomi ašpirantami na titul v českej hokejovej Tipsport extralige nechýbalo vôbec nič. Pred vypredanou pražskou ...
  • Zdroj: Facebook - HC Sparta Praha

Dlho očakávanému zápasu medzi dvomi ašpirantami na titul v českej hokejovej Tipsport extralige nechýbalo vôbec nič. Pred vypredanou pražskou O2 arénou si domáca Sparta poradila s vedúcimi Pardubicami 4:2 a vtipným spôsobom na seba upozornili aj fanúšikovia na tribúnach.

Dominik Hašek je proti vstupu ruských hokejistov na územie Česka.
Dominik Hašek sa obul do NHL: Napľuli ste do tváre ukrajinským obetiam! Zobraziť článok

Nedeľný šláger bol reklamou na hokej. Hralo sa vo vysokom tempe so šancami na oboch stranách a pred výbornou diváckou kulisou.

Priaznivci Sparty si následne počas druhej reklamnej prestávky prvej tretiny rýpli do majiteľa Pardubic Petra Dědka. Vo svojom kotli totiž vytiahli transparent, na ktorom je šéf Dynama zobrazený ako Bolek Polívka v hereckej roli Bohuša z kultového českého filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág.

„Teď si vás kúpím všecky!!" („Teraz si vás kupím všetkých!!") týčilo sa na transparente a nechybáli na ňom čísla 62, 33 a 20. Práve tie v minulosti na svojich dresoch v Sparte nosili traja hráči - Robert Říčka, Jan Košťálek a Tomáš Dvořák. Všetci zamierili z hlavného mesta práve do Pardubic.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});