Väzenie ho nezmenilo: Becker sa usmieva, veritelia zúria

Vôbec sa nenapravil ani sa nepoučil! Bývalá tenisová hviezda Boris Becker (55) sa síce z basy dostala von, no na slobode sa vôbec nespráva ...
  • Zdroj: SITA

Vôbec sa nenapravil ani sa nepoučil! Bývalá tenisová hviezda Boris Becker (55) sa síce z basy dostala von, no na slobode sa vôbec nespráva ako človek, ktorý svojim veriteľom dlží milióny eur!

V britskej base strávil presne 231 dní. No zrejme to bolo málo na to, aby Boris Becker pochopil, čím sa vlastne previnil. Bývalý hviezdny tenista má miliónové dlhy, no stále si žije na vysokej nohe, čo patrične hnevá tých, ktorým je dlžný.

Aj Beckerov insolvenčný správca Mark Ford pre portál bild.de priznal, že o bývalom tenistovi už nejakú dobu nepočul, hoci miliónové dlhy nesplatil. „Ide o obrovské sumy. Vždy išlo o miliónové sumy, z ktorých bola zatiaľ splatená len malá časť,“ povedal Ford, ktorý sa však o konkrétnej sume baviť nechcel.

Ešte rozčarovanejší než insolvenčný správca sú jeho veritelia. Tým kole oči aj to, že človek s toľkými dlhmi vítal nový rok na rozprávkovom ostrove Svätý Tomáš...

Niekdajší úspešný obranca Michal Sýkora dlhuje peniaze, ktoré nedokáže splatiť.
Z majstra sveta dlžník: Úspešný obranca zrejme skončí za mrežami Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});