Vezme ho sexi Gisele späť? Tom Brady ukončil kariéru, zachráni tým rodinu

Jeden z najúspešnejších hráčov amerického futbalu Tom Brady dal v stredu definitívne zbohom svojej profesionálnej kariére. Odvtedy sa ...
  • Zdroj: TASR/AP

Jeden z najúspešnejších hráčov amerického futbalu Tom Brady dal v stredu definitívne zbohom svojej profesionálnej kariére. Odvtedy sa začali šíriť správy, že by mu tento krok mohol pomôcť zachrániť rodinu, o ktorú prišiel potom, čo presne pred rokom zrušil ohlásený odchod do športového dôchodku.

FOTOGALÉRIA: Tom Brady ukončil kariéru, zachráni tým rodinu

„Dobré ráno, všetci. Hneď prejdem k veci. Končím kariéru. Nadobro,“ uviedol 45-ročný quarterback, ktorý v zámorskej NFL odohral neuveriteľných 23 sezón. Rovných 20 za New England Patriots, tie zvyšné za Tampa Bay Buccaneers. Záverečný súboj o najcennejšiu trofej v tomto športe Super Bowl zahral desaťkrát a získal ju sedemkrát. Za najužitočnejšieho hráča (MVP) Super Bowlu ho vyhlásili v rekordných piatich prípadoch, za MVP sezóny tri razy. Na jeho konte je tiež mnoho individuálnych rekordov.

Po oznámení nového odchodu do dôchodku Bradymu zablahoželalo k jeho kariére mnoho celebrít a zaželalo mu úspech a šťastie v ďalšej fáze jeho života. Ozvala sa aj jeho exmanželka, brazílska modelka Gisele Bündchenová (42), ktorá na sociálnej sieti napísala: „Želám ti v tejto novej kapitole tvojho života len samé úžasné veci.“

To, aby sa romantika vrátila do vzťahu tohto krásneho páru, si želá aj mnoho fanúšikov, podľa mnohých to naznačuje aj jej reakcia na Bradyho oznámenie konca kariéry. V živote sa nedá nič vylúčiť... Ako je známe, vzťah amerického hviezdneho páru uviazol práve preto, že futbalista pokračoval v kariére a nevenoval sa deťom, ako opakovane sľuboval. Manželstvo sa skončilo po 13 rokoch. Pár má spolu dve deti, 13-ročného Benjamina a 10-ročnú Vivian. Brady má aj 15-ročného syna Jacka z predchádzajúceho vzťahu.

Legenda amerického futbalu Tom Brady definitívne ukončil kariéru
Legendárny Tom Brady definitívne ukončil kariéru: Jeho nová práca bude zlatou baňou! Zobraziť článok

Bitka o neho

Meno Toma Bradyho je v americkom futbale pojmom, takže nie je prekvapením, že televízne spoločnosti sa bili, aby pre nich po odchode do dôchodku pracoval. Vyhral Fox Sports, ktorému sa upísal na desať rokov za 343 mil. eur.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk