Nová hviezda Newcastlu má na krku veľký problém: Dúbravkovmu spoluhráčovi hrozí až polrok za mrežami!

Newcastlu se v aktuálnej sezóne darí vynikajúco. Zatiaľ čo minulý rok bojoval o záchranu, teraz atakuje tie najvyššie priečky. Počas ...
  • Zdroj: TASR/AP

Newcastlu se v aktuálnej sezóne darí vynikajúco. Zatiaľ čo minulý rok bojoval o záchranu, teraz atakuje tie najvyššie priečky. Počas zimného prestupového obdobia navyše „straky" priviedli jedno zvučné meno, ktoré už ale má problémy so zákonom. Talentovanému Anthonymu Gordonovi (21) totiž hrozí až pol rok za mrežami.

Anthony Gordon sa stal novou posilou Newcastle United.
Dúbravka má nového spoluhráča: Druhá najdrahšia posila v histórii Newcastle! Zobraziť článok

Gordon prišiel do Newcastlu na konci januára z konkurenčného Evertonu za 45,6 milióna eur. Vzhľadom na takúto vysokú prestupovú čiastku si od neho na severa Anglicka sľubujú veľké veci. Lenže šikovný krídelník si už zarobil na veľký problém.

Podľa britského denníka The Sun dostal mládežnický reprezentant polročný zákaz viesť motorové vozidlo potom, čo dvakrát nepredložil potrebné dokumenty o vodičovi svojho automobilu. Gordon to však vyriešil po svojom a hneď dva dni po obdržaní zákazu bol už vyfotený za volantom svojho Mercedesu G-Wagon, v ktorom sedel so svojou priateľkou.

The Sun ďalej uvádza, že za porušenie vyššie spomínanej sankcie môže byť hriešnik potrestaný až polročným odňatím slobody. Takýto úvod si vedenie Newcastlu od svojej novej hviezdy zrejme nepredstavovalo. Samotný klub sa ale k celej situácii zatiaľ nevyjadril.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});