Do klietky Fabriqu sa znova postaví Gábor! Nitru bude reprezentovať iné silné meno

Fabriq MMA potvrdil, že do klietky organizácie sa znova postaví Gábor Boráros, ktorý na prvom turnaji v Trnave ukončil Gréka Roberta ...
  • Zdroj: oktagon MMA

Fabriq MMA potvrdil, že do klietky organizácie sa znova postaví Gábor Boráros, ktorý na prvom turnaji v Trnave ukončil Gréka Roberta Oganesyana po necelých troch minútach súboja. S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude jednať o hlavný zápas večera, v ktorom bude súperom domácej legendy bývalý zápasník Bellatoru Kirill Medvedovski.

Pôvodne sa mal na turnaji predstaviť aj domáci borec Vojto Barborík, ktorého z neznámych dôvodov napokon v klietke neuvidíme, čo potvrdil Fabriq MMA v príbehu na sociálnych sieťach. Okrem Borárosa sa nitrianskemu publiku predstavia známe mená domácej scény ako Roman Paulus, Michal Konrád, Branislav Zuzák, talentovaný Tomáš Cigánik, či Marek Mazúch, ktorý trénuje v Ground System Gym Nitra. 

Medzi ďalšími Fabriq predstavil aj amatérske súboje, v ktorých nebude chýbať ani perspektívny Marcel Šimo z bratislavského Chaossu, ktorý sa postaví do boja s Marekom Karlíkom, ktorý bol vyhlásený za najlepšieho kickboxera roku 2021. Trojnásobný šampión K1 s titulmi WKU a WKF Patrik Križan sa predstaví v súboji Júliusom Kurincom a chýbať by nemali ani ďalšie amatérske esá. 

Na prvom turnaji organizácie nechýbalo plné publikum, perfektné zápasy, výrazný annoncer v podobe rapera Rytmusa a niekoľko dychberúcich ukončení. Podľa mnohých Fabriq predčil očakávania najnáročnejších MMA priaznivcov, aj preto sa Nitra môže tešiť na ďalšiu MMA show v podaní organizácie Attilu Végha.  

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});