Ramos nepotešil fanúšikov Realu: Je podľa neho Messi najlepším hráčom v histórii futbalu?

Sergio Ramos (36) odohral za Real Madrid nemalú porciu zápasov. V španielskom klube bol miláčikom tribún. Prestupom do PSG sklamal mnohých ...
  • Zdroj: TASR/AP

Sergio Ramos (36) odohral za Real Madrid nemalú porciu zápasov. V španielskom klube bol miláčikom tribún. Prestupom do PSG sklamal mnohých fanúšikov "bieleho baletu", teraz prilial olej do ohňa.

Štvornásobný víťaz Ligy majstrov a majster sveta Sergio Ramos pôsobil v Reale Madrid od roku 2005 do konca sezóny 2020/2021, po ktorej prestúpil do PSG.

V zápasoch španielskej najvyššej súťaži bol jeho najväčším rivalom tím okolo Lionela Messiho, FC Barcelona. Fanúšikovia si vždy užívali El Clasico a Ramos patril k ich najväčším miláčikom. 

Priaznivci Realu Madrid sa vo všeobecnosti prikláňajú k názoru, že Messi nie je najlepším futbalistom histórie futbalu. Sergio Ramos si prednedávnom zaspomínal na časy, kedy súperil s argentínskym futbalistom: "Niekoľko rokov bolo utrpenie hrať proti Messimu." Pre PSG TV tiež povedal: "Teraz si ho užívam. Je to najlepší hráč, akého kedy futbal vyprodukoval," čím pobúril viacero fanúšikov madridského klubu.

Nemecký brankár Manuel Neuer.
Neuer ostro kritizoval vedenie klubu: TOTO je najbrutálnejšia vec, ktorá sa mi v mojej kariére stala! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});