Obvinenia mu zruinovali kariéru! Stíhanie talentu United zastavili: Bolo všetko inak?

Futbalistu Manchesteru United Masona Greenwooda oslobodili spod obžaloby z pokusu o znásilnenie a jeho stíhanie bolo zastavené.
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalistu Manchesteru United Masona Greenwooda oslobodili spod obžaloby z pokusu o znásilnenie a jeho stíhanie bolo zastavené.

Podľa Britskej kráľovskej prokuratúry (CPS) stiahli kľúčoví svedkovia obvinenie a zároveň sa objavili nové informácie, ktoré minimalizujú šance na jeho odsúdenie. Informovali o tom britské médiá.

Dvadsaťjedenročného futbalistu v januári minulého roka vtedajšia priateľka Harriet Robsonová obvinila z napadnutia a útočník bol odvtedy na slobode na kauciu. Vedenie United ho tiež okamžite vyradilo až do odvolania z tímu.

Vlani v októbri bol Greenwood, ktorý má na konte aj jeden štart za anglickú reprezentáciu, zadržaný pre porušenie podmienok kaucie. Následne bol obžalovaný z pokusu o znásilnenie, z nátlakového správania a napadnutia priateľky.

O jeho opätovnom prepustení na kauciu rozhodol o niekoľko dní neskôr súd v Manchesteri s tým, že Greenwood nesmie kontaktovať svedkov a musí pobývať na stanovenej adrese. K pokusu o znásilnenie malo dôjsť v októbri 2021 a k napadnutiu v decembri toho istého roku

Na snímke zranený útočník PSG Kylian Mbappe.
Maródka PSG sa prehlbuje: Na listine zranených už aj Mbappé! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});