Bojovníčka Dostálová: Odpočívam len pri sexe!

Nie je to žiadna krehká kvetinka. Michaela Dostálová (37) je prvou Češkou s čiernym pásom v brazílskom džiu-džieu (BJJ).

Nie je to žiadna krehká kvetinka. Michaela Dostálová (37) je prvou Češkou s čiernym pásom v brazílskom džiu-džieu (BJJ).

Fotogaléria

Sexi bojovníčka zbiera úspechy na turnajoch a stihla vyštudovať aj stavebnú fakultu. Kedysi jej nebolo cudzie ani vymáhanie pohľadávok, teraz si privyrába šteklivými fotografiami na sieti OnlyFans!

Dostálová precestovala celý svet, zarábala si aj ako fotomodelka. Vysokú školu vyštudovala s červeným diplomom. V detstve chcela chodiť na karate, pretože ju očaril film Karate Kid. „Nezobrali ma, vraj som bola dosť malá a chudá. Tak som v siedmich rokoch začala s džudom, ktoré som si hneď obľúbila.“

Od džuda prešla k BJJ, získala ďalší čierny pás. Nasledovali bronzové medaily v MMA na majstrovstvách Európy aj sveta a dve výhry v Oktagone. Stíhala šport, školu aj prácu. „Bola som v práci vždy, keď sa dalo. Ak človek potrebuje peniaze, urobí aj to, čo ho nebaví. Napríklad ako prácu v zdravotnej poisťovni,“ vysvetlila Dostálová, ktorá stále niečo robí: „Úplne vypínam, len keď spím, pri tréningu a pri sexe!“

Monika Chochliková sa dostala medzi TOP 10 najúspešnejších neolympijských športovcov na svete v ankete Medzinárodnej asociácie Svetových hier.
Monika Chochlíková je druhá najlepšia športovkyňa sveta 2022 Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});