Prišiel z Atlética Madrid, aby sa stal hviezdou Slovana: Teraz bude hrať v nižšej súťaži!

Futbalový majster ŠK Slovan Bratislava spravil počas zimy zásadné čistky v kádri. Skončil aj ex-hráč Atlética Madrid, mnohí si od neho ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Futbalový majster ŠK Slovan Bratislava spravil počas zimy zásadné čistky v kádri. Skončil aj ex-hráč Atlética Madrid, mnohí si od neho veľa sľubovali. Potenciál nenaplnil a v slovenskom klube končí!

Slovan opúšťa aj srbský útočník Ivan Šaponjič, ktorý smeruje na hosťovanie s opciou do druholigového tureckého klubu Bandirmaspor. Informuje web šport.sk.

Šaponjič prišiel na Tehelné pole z Atlética Madrid, predtým pôsobil aj v Benfike Lisabon. Ale pravdou je, že v „áčku“ neodohral ani minútu. Podobná pesnička to bola aj v Atleticu. V La Lige si zahral len štyri minúty.

V Slovane dúfali, že zopakuje príbeh Andraža Šporare. Nestalo sa. Srb odohral za "belasých" 43 zápasov a vsietil osem gólov.

Dostal sa do nemilosti fanúšikov i trénera Vladimíra Weissa staršieho. Ten ho poslal minulý rok do „béčka“, ale hráč robil obštrukcie. Šaponjič dokonca vytasil na fanúšikov prostredník, keď mu po zahodenej šanci ironicky zatlieskali.

Zimné prestupy na Tehelnom poli

Odchody: Myenta Abena (Ferencváros Budapešť), David Hrnčár (Beveren), Ibrahim Rabiu, Alen Mustafič, Žan Medved (Skalica, hosťovanie), Ivan Šaponjič (Bandirmaspor, hosťovanie)

Príchody: Maudo Jarjue, Malik Abubakari, Sharani Zuberu

Valentina Cervantesová, priateľka Enza Fernándeza, je poriadna sexica.
Sexi priateľka najdrahšieho hráča Premier League: Ten dekolt sa nedá prehliadnuť Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});