Ďurica rozbieha kariéru v šoubiznise: Drsná reakcia jeho ex, s ktorou sa súdi!

Stále aktívny! Bývalý reprezentant Ján Ďurica (41) na futbalovom dôchodku vôbec nezaháľa. Napriek tomu, že sa momentálne ťahá po súdoch ...

Stále aktívny! Bývalý reprezentant Ján Ďurica (41) na futbalovom dôchodku vôbec nezaháľa. Napriek tomu, že sa momentálne ťahá po súdoch kvôli obvineniam zo šírenia nákazlivej pohlavnej choroby, nemá problém rozbiehať kariéru v slovenskom šoubiznise.

Fotogaléria

Čo na to vraví exmilenka Gabriela (28), ktorá na neho podala žalobu na Okresnom súde v Dunajskej Strede?

Ďuricu sme prichytili v nedeľu v jednom z bratislavských nákupných centier spolu so súčasnou partnerkou Dianou Kačurovou a s dcérkou Ninou na premiére filmu Asterix a Obelix. Bývalý obranca totiž predaboval postavu Antivirusa, ktorého vo filme stvárnila futbalová superhviezda Zlatan Ibrahimovič.

„Dostal som ponuku nadabovať tri-štyri vety za Ibrahimoviča. Nemal som s tým najmenší problém a hneď som na to kývol. Celý proces som si užil a nebránim sa niečomu podobnému ani v budúcnosti,“ vyjadril sa Ďurica pre Nový Čas. Dlhoročná opora národného tímu tak celkom očividne rozbieha kariéru v domácom šoubiznise. Iba nedávno si totiž Ďurica založil aj youtubový kanál, kam si pozýva rôznych hostí, ktorých spovedá priamo vo svojom byte.

Nový Čas v tejto súvislosti oslovil aj Bratislavčanku Gabrielu Š., ktorá na Ďuricu v roku 2020 podala žalobu. Excentrická brunetka tvrdí, že ju Ďurica nakazil vysokorizikovým HPV (ľudský papilomavírus), ktorý sa prenáša predovšetkým sexuálnym stykom. „Krachla mu futbalová škola, tak sa zrejme snaží využívať svoje kontakty, aby sa mohol presadiť. Nemyslím si, že má v tomto smere o neho niekto záujem. Možno je to drsné, ale je to tak,“ uviedla Gabriela.

Bývalý kapitán reprezentácie Marek Hamšík je veľkým fanúšikom luxusných áut.
Marek Hamšík ukázal svoj nový účes: Legendárne číro je už minulosťou! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});