Zámorský odborník šokuje: Výmena Slafkovského do TOHTO klubu?!

Zámorský odborník Norman Flynn z BPM Sports šokoval mnohých fanúšikov! Slovenského útočníka Juraja Slafkovského z Montrealu Canadiens ...
  • Zdroj: SITA/AP

Zámorský odborník Norman Flynn z BPM Sports šokoval mnohých fanúšikov! Slovenského útočníka Juraja Slafkovského z Montrealu Canadiens by vymenil do tohto klubu.

V zámorskej NHL sa blíži prestupová uzávierka (3. marca) a ako keby sa vrece roztrhlo s rozličnými informáciami a špekuláciami o možných trejdoch. Svojou troškou do mlyna prispel aj zámorský odborník Norman Flynn z BPM Sports. Ten by rád vymenil slovenského útočníka Juraja Slafkovského z Montrealu Canadiens do Winnipegu Jets za útočníka Pierrea-Luca Duboisa.

„Možno vás trochu prekvapím... ak by skutočne chceli dať Slafkovského za Duboisa, bol by som ochotný to urobiť. To riziko by som podstúpil. Je isté, že Slafkovský môže byť dobrý, ale aby ste získali dobrého hráča, musíte zaplatiť. Musíte dať niečo dobré. Ale ak budú žiadať Slafkovského za Duboisa, bol by som ochotný to urobiť," hovoril Flynn.

Slafkovský si už v základnej časti nezahrá.
Rešpektovaný expert to povedal natvrdo: Slafkovský? Neúspech a sklamanie! Tvrdo skritizoval aj Montreal Zobraziť článok

Juraj Slafkovský bol jednotkou vlaňajšieho draftu. Strelil štyri góly a nazbieral desať bodov v 39 zápasoch nováčikovskej sezóny. Poranil si koleno a podľa odhadov bude pauzovať tri mesiace. S najväčšou pravdepodobnosťou si už v tejto sezóne NHL nezahrá, ale stále je šanca, že ho klub uvoľní na majstrovstvá sveta.

Pierre-Luc Dubois bol draftovou trojkou 2016. V tejto sezóne žiari, strelil 22 gólov a nazbieral 52 bodov v 52 zápasoch v drese Winnipegu. Nie je tajomstvom, že Dubois túži po presune do Montrealu. Dokonca bol prítomný pri vlaňajšom draftovom výbere v Montreale, nakoľko očakával, že ho Canadiens môžu získať.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});