Sexy atlétka a bobistka Lolo Jonesová otvorene: Prečo som stále panna?

Nedávno oslávila 40. narodeniny. Toho pravého ale stále nenašla. Olympijská bobistka a bežkyňa Lolo Jonesová priznala, že o panenstvo ...
  • Zdroj: instagram/lolojones

Nedávno oslávila 40. narodeniny. Toho pravého ale stále nenašla. Olympijská bobistka a bežkyňa Lolo Jonesová priznala, že o panenstvo chce prísť až v manželstve.

FOTOGALÉRIA: Lolo Jonesová

„Som odhodlaná milovať sa prvý raz, až keď sa vydám, ale ešte som nenašla toho pravého,“ povedala Američanka, ktorá sa špecializovala na beh cez prekážky.

Kresťansky založená Lolo tiež priznáva, že je už vyčerpaná z hľadania toho pravého. „Moje srdce je také ťažké. Z randenia som už taká vyčerpaná. Neustále prosím Boha, aby ma požehnal dobrým mužom. Modlím sa za to v slzách už roky, aby mi Boh dovolil nájsť môjho manžela,“ napísala na sociálnej sieti. Lolo by mala rada deti, uvedomuje si ale svoj vek. Práve preto si nechala zmraziť vajíčka, aby mohla aj v neskoršom veku otehotnieť.

Kým Michal sa hrá v krajine vychádzajúceho slnka na samuraja, Petra sa na zjazdovke v Špindlerov Mlýne trápila.
Frustrovaná Vlhová sa trápi, priateľ Michal si užíva: Kde lieta, keď ho najviac potrebuje?! Zobraziť článok

Na sociálnej sieti má mnoho fanúšikov aj vďaka tomu, že nemá problém aj s odvážnejšími fotkami.  Problém nájsť si toho pravého muža ale zjavne má...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});