Frustrovaná Vlhová sa trápi, priateľ Michal si užíva: Kde lieta, keď ho najviac potrebuje?!

Turbulentná kríza alebo len zlý moment? Nedeľňajší výkon Petry Vlhovej (27) v Špindlerovom Mlýne spustil okamžite lavínu horúčkovitých ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ, instagram/michalkyselica, TASR/Martin Baumann

Turbulentná kríza alebo len zlý moment? Nedeľňajší výkon Petry Vlhovej (27) v Špindlerovom Mlýne spustil okamžite lavínu horúčkovitých špekulácií. Všetci totiž dobre videli, že jazda, ktorú predviedla v slalome, bol totálny prepadák.

FOTOGALÉRIA: Vlhová-Kyselica

A to navyše v prostredí, v ktorom ju prišla podporiť početná skupina hlučných slovenských fanúšikov. Kto však v Špindli chýbal, bol jej priateľ Michal Kyselica (30). Prečo s ňou nebol, keď ho najviac potrebovala?

Prežíva Petra a Michal krízu vo vzťahu?
Vlhová po Krkonošiach pôsobila totálne rezignovane: Kríza vo vzťahu s Michalom?! Zobraziť článok

Kyselica sa po Vlhovej boku objavil naposledy 10. januára na pretekoch v rakúskom Flachau. V tom čase ešte nič nenaznačovalo, že by sympatická dvojica mala mať vzťahové turbulencie. Minulý víkend v Špindlerovom Mlýne však bolo všetko úplne inak. Zrejme práve Kyselicova absencia Peťou poriadne zamávala, výsledkom čoho bolo 13. miesto zo slalomu Svetového pohára. Víťazka veľkého krištáľového glóbusu z roku 2021 a olympijská šampiónka v cieli len sťažka pripomínala lyžiarsku hviezdu. Vlhová pôsobila v rozhovoroch s novinármi doslova apaticky až rezignovane. Navyše po pretekoch naznačila, že pár dní voľna na Slovensku plánuje využiť na to, aby si primárne vyriešila osobné problémy, ktoré ju očividne sprevádzajú.

Na snímke vpravo americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová, vľavo Slovenka Petra Vlhová.
Prečo Vlhová nestačí na Shiffrinovú? Česká legenda si myslí, že toto je rozhodujúce Zobraziť článok

Sezóna ako na hojdačke

„Nemám čo povedať... Ja totiž ani neviem, koľká som skončila. Necítila som sa dobre a pokazila som to aj v sobotu, aj v nedeľu. Chcem na tento víkend čo najrýchlejšie zabudnúť. Nebudem hovoriť, čo sa mi odohráva v hlave, lebo budem až veľmi úprimná. Mám pocit, že táto sezóna je taká hore-dole a tak sa aj cítim. Súkromne či osobne... Ale bojujem! Teraz si chcem najprv vyriešiť svoje osobné veci, keď budem po dvoch mesiacoch pár dní doma,“ uviedla zvädnutá Vlhová.

Fanúšikovia si preto kladú jasnú otázku: prečo sa Michal rozhodol Petru nepodporiť v čase, keď ho očividne potrebuje najviac? Kyselica mal podľa informácií od jeho kamarátov v Špindli byť, no nakoniec si to rozmyslel! Už hneď po pretekoch vo Flachau odletel pracovne do Toronta, no odtiaľ sa nevrátil do Európy, ale náhle uprednostnil výlet do Ázie. Zrejme aj preto Liptáčka v posledných dňoch pôsobila tak rezignovane.

Je smutná

„Hovoril som s ňou pár minút. Je veľmi smutná,“ povedal nám človek, ktorý mal možnosť mať s ňou v Krkonošiach krátky osobný rozhovor. Po tom, ako šance na prestížne trofeje vo Svetovom pohári miznú, majú byť pre Vlhovú prioritou februárové MS vo Francúzsku. „Ako to dopadne, tak to dopadne. Nemáme očakávania. Budeme to brať tak, že urobíme maximum, aby sme zabojovali o medaily. Keď to nevyjde, tak to nevyjde,“ trúsila zo seba zvláštne vyjadrenia, ktoré fanúšikov znepokojujú.

Petrina športová kríza

  V nedeľňajšom slalome zaznamenala jeden z najhorších výsledkov kariéry (13. miesto).

  Šance na prestížne trofeje vo Svetovom pohári miznú jedna za druhou.

  Pred vrcholom sezóny, svetovým šampionátom vo Francúzsku, pôsobí rezignovaným dojmom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});