Bývalá lyžiarka sa zamýšľa nad Peťou Vlhovou: Prečo jej to v Špindli nešlo?

Aj ona si všimla, že niečo nie je v poriadku! Bývalá slovenská zjazdová lyžiarka Jana Gantnerová-Wolnerová (33) pre Nový Čas triezvo ...

Aj ona si všimla, že niečo nie je v poriadku! Bývalá slovenská zjazdová lyžiarka Jana Gantnerová-Wolnerová (33) pre Nový Čas triezvo zhodnotila výkony Petry Vlhovej (27) v Špindlerovom Mlýne.

Fotogaléria

Vlhová podľa Gantnerovej-Wolnerovej pôsobila očividne frustrovane. Dôvodov môže byť viacero, no jedno je isté: keď hlava nefunguje, tak to na lyžiach proste nekĺže!

Kým Michal sa hrá v krajine vychádzajúceho slnka na samuraja, Petra sa na zjazdovke v Špindlerov Mlýne trápila.
Frustrovaná Vlhová sa trápi, priateľ Michal si užíva: Kde lieta, keď ho najviac potrebuje?! Zobraziť článok

„Áno, nie sú to výkony, na ktoré sme u Petry zvyknutí, nemá prvé miesta, ale zatiaľ bola stále v TOP 5 či už v slalome, alebo obrovskom slalome. Hodnotenie sezóny môže byť preto zatiaľ dobré,“ povedala na úvod rozhovoru Gantnerová-Wolnerová a hneď pokračovala:

Prežíva Petra a Michal krízu vo vzťahu?
Vlhová po Krkonošiach pôsobila totálne rezignovane: Kríza vo vzťahu s Michalom?! Zobraziť článok

„Čo povedať na nedeľu v Špindli? Nebola to jej jazda! Bolo to také nepresvedčivé plus tam mala veľa chýb. Dokonca aj Maťo Gemza sa vyjadril kriticky smerom k jej jazde a prejavu. A to je už čo povedať, keď sa Maťo vyjadrí kriticky... Ťažko povedať, čo sa deje vo vnútri tímu či vo vnútri Petry samotnej,“ dodala majsterka Slovenska v obrovskom slalome, podľa ktorej 60 % úspechu je práve v hlave.

„Môžete byť pripravení ako chcete, pokiaľ hlava nefunguje alebo nemáte niečo v poriadku zdravotne, alebo v rodine... Neviem, možno má problémy s priateľom... To je úplne jej osobná vec, ale pokiaľ to nie je v poriadku, nemôže podať top výkon. Z môjho pohľadu bola frustrovaná, a to je najhoršie, čo môže byť,“ uzavrela Gantnerová-Wolnerová.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});