Hokejisti Slovana dostali od vedenia vzácny šperk: Belasí sa cítili ako v NHL!

Vedenie hokejového Slovana zorganizovalo v pondelok oneskorené novoročné posedenie. V rámci neho si celý tím z rúk majiteľov prevzal ...
  • Zdroj: Archív M.S.

Vedenie hokejového Slovana zorganizovalo v pondelok oneskorené novoročné posedenie. V rámci neho si celý tím z rúk majiteľov prevzal krásny prsteň z bieleho zlata, ktorý im bude navždy pripomínať zisk majstrovského titulu v sezóne 2021/2022. Belasí tak zažili večer, ako majú hráči v najlepšej lige sveta NHL.

FOTOGALÉRIA: Hokejisti Slovana dostali od vedenia vzácny šperk

To, čo je v zámorí už roky na bežnom poriadku, je na európskej scéne raritou. Dostať od vedenia klubu na pamiatku majstrovské prstene je výnimočná udalosť a hráči Slovana si to veľmi cenia. „Musím povedať, že ma to prekvapilo, ale je to naozaj niečo unikátne. Bude to pre mňa pamiatka na celý život, že sme pre Slovan v čase jeho storočnice získali majstrovský titul. Prsteň je naozaj krásny, bol to skvelý večer,“ povedal pre Nový Čas kanonier belasých Marcel Haščák.

Kapitán belasých Michal Sersen už v minulosti takúto ceremóniu zažil, keď v roku 2008 taktiež dostali slovanisti majstrovské prstene z rúk majiteľov klubu. „Je to naozaj niečo výnimočné a každý z nás bude na to spomínať. V Európe to nie je zvykom, preto si to ceníme,“ reagoval Sersen. Nový Čas zistil, že prstene sú vyrobené z 18-karátového bieleho zlata a nechýbajú na nich ani drahokamy v podobe zirkónu. „Máme tam vygravírované aj svoje mená a číslo dresu,“ dodala opora belasých.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});