Neuveríte, čo sľúbil kontroverzný majiteľ hráčom za porážku Juventusu: Myslel to vážne?!

Netypická motivácia zafungovala. Futbalisti talianskej Monzy v nedeľnajšom stretnutí 20. kola porazili Juventus 2:0 a teraz sa majiteľa ...
  • Zdroj: TASR/AP

Netypická motivácia zafungovala. Futbalisti talianskej Monzy v nedeľnajšom stretnutí 20. kola porazili Juventus 2:0 a teraz sa majiteľa klubu a bývalého premiéra Silvia Berlusconiho (86) pýtajú, kedy sa dočkajú svojej odmeny. Ten im totiž za výhru nad „starou dámou" sľúbil autobus plný prostitútok.

Futbalista Milan Škriniar v drese Interu Miláno.
Milan Škriniar potvrdil, že podpísal zmluvu s PSG: Stále ale nevie zásadnú vec! Zobraziť článok

Zopár slovami vyvolal poriadny rozruch. Majiteľ a zároveň prezident prvoligového klubu AC Monza Berlusconi na vianočnom večierku v dobrej nálade vyhlásil: „Teraz budete hrať proti Milánu, proti Juventusu a tak ďalej. Ak dokážete jeden z týchto veľkých tímov poraziť, priveziem vám do šatne autobus plný prostitútok."

Za výrok okamžite schytal množstvo kritiky zo všetkých strán, no zrejme ani on sám nepredpokladal, že by jeho slová mohol niekto zobrať vážne. Bývalý premiér obvinil svojich kritikov z nedostatku humoru a nepochopenia vtipu. Bez ohľadu na to, futbalisti nováčika z Monzy napokon šokujúco porazili talianskeho giganta a teraz majú množstvo otázok.

„Už som mal asi sto telefonátov," reagoval Berlusconi na tému, či splní sľub, ktorý dal svojim zverencom. Oficiálny účet klubu na Twitteri navyše majiteľa vtipne podpichol fotografiou autobusu.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});