Futbalový Wrexham píše svoj filmový príbeh: Majiteľ z Hollywoodu chce do Premier League!

Prebúdzanie spiaceho obra pokračuje. A ak to vyjde, bude to naozaj príbeh hoden Hollywoodu! Keď kanadský herec Ryan Reynolds (46) kupoval ...
  • Zdroj: TASR/AP

Prebúdzanie spiaceho obra pokračuje. A ak to vyjde, bude to naozaj príbeh hoden Hollywoodu! Keď kanadský herec Ryan Reynolds (46) kupoval waleský futbalový klub AFC Wrexham, nazval ho spiacim obrom, ktorý je schopný predrať sa až do Premier League.

FOTOGALÉRIA: Wrexham

Vtedy – pred necelými tromi rokmi – sa tomu všetci smiali, ale herec známy z komiksových filmov Deadpool nepoľavil. Cez víkend bol pritom, ako jeho AFC Wrexham remizoval 3:3 s druholigovým Sheffieldom United v 4. kole FA Cupu a vynútil si ďalší zápas. 

Reynoldsov Wrexham bol na pokraji postupu, ale Sheffield United s desiatimi mužmi ubránil remízu. Jeden z majiteľov waleského tímu vedúceho piatu ligu Ryan Reynolds uviedol: „Akokoľvek šialene to znie, chceme ísť do Premier League. Pre tím hrajúci piatu ligu je teoreticky možné, že sa časom dostane na najvyššiu úroveň, tak prečo by sme nemohli aj my? Prečo neurobíme všetko, čo je v našich silách, aby sa to stalo?" Dodal, že proces sa už rozbehol, no aj to, že si je vedomý, že to môže trvať desiatky tokov. 

Cancelo mieri podľa médií z Manchestru City na hosťovanie do Bayernu.
Nečakaný obchod medzi dvoma veľkoklubmi: Do Mníchova mieri hviezdny portugalský obranca Zobraziť článok

Reynolds kúpil klub, ktorý patrí k najstarším na svete a ktorý zažil najslávnejší okamih vo svojej histórii v roku 1982, keď v treťom kole Anglického pohára zdolal vtedajšieho majstra – Arsenal Londýn, s kamarátom, tiež hercom Robom McElhenneyom, ktorý sa preslávil ako autor a herec televízneho sitkom It´s Always Sunny. Zrejme dostal chuť, lebo spoza Veľkej mláky prišli správy, že Reynoldsovo meno sa spomína aj v súvislosti s hokejovým klubom NHL Ottawa Senators.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});