Borbély reaguje na Škriniarov odchod do PSG: Toto si niekto silno odskáče!

Tréner a televízny expert Ladislav Borbély reagoval na prestup Milana Škriniara z Interu do PSG. Fatálna chyba, toto si niekto silno ...
  • Zdroj: TASR/AP

Tréner a televízny expert Ladislav Borbély reagoval na prestup Milana Škriniara z Interu do PSG. Fatálna chyba, toto si niekto silno odskáče!

Slovenský obranca Milan Škriniar podpísal zmluvu s francúzskym PSG. Opustí Inter Miláno a kluby momentálne rokujú, či sa prestup uskutoční v zime alebo Škriniar odíde až po sezóne zadarmo ako voľný hráč. Informáciu ako prvý priniesol renomovaný expert Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter a ako informuje portál futbalsfz.sk, potvrdil ju aj samotný hráč.

Na odchod Škriniara reagoval tréner a televízny analytik Ladislav Borbély, podľa ktorého Inter v tomto prípade spravil obrovskú chybu. „Inter vlani v lete umiestnil Škriniara na trh a odmietol 60 miliónov bez toho, aby ho mal zmluvne zabezpečeného na viac ako rok. Spravil fatálnu chybu, ktorú si podľa mňa niekto v klube silno odskáče. Zrejme totálnou nekompetentnosťou spôsobil klubu priamu stratu desiatok miliónov. Pre vážny európsky veľkoklub je toto neakceptovateľné,“ hovoril Borbély pre šport.sk.

Milan Škriniar v drese Interu Miláno.
Milan Škriniar podpísal novú zmluvu: Slovenský reprezentant sa stane súčasťou TOHTO klubu! Zobraziť článok

Nedávno sa v talianskych médiách objavili vyjadrenia miestnej legendy Arriga Sacchiho, ktorý kritizoval Škriniara a nazval ho chamtivým. Borbély sa slovenského reprezentanta zastal. Napokon, aj agent Škriniara nedávno potvrdil, že v lete na prestupový trh umiestnil slovenského obrancu Inter.

Zaujímalo by ma, ako Sacchi hodnotí aj prácu funkcionárov klubu. Inter konal vlani v lete nezodpovedne. Mal polrok na nápravu, aby sa dohodol s hráčom. Ale nevyužil to. Za to predsa nemôže Milan Škriniar. Naháňať ho teraz so zmluvou a tlačiť na lojalitu, keď od januára má právo vyjednávať s ktorýmkoľvek klubom a má atraktívne ponuky… Kde bola lojalita klubu k hráčovi, keď ho umiestnil na trh? Akú má logiku, aby teraz podpísal s Interom na 6 miliónov ročne, keď mu vážny európsky veľkoklub reálne ponúka o minimálne 50 % viac?"

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});