Trapas tlmočníka v priamom prenose: Shiffrinová sa intímne zdôverila... To, čo nasledovalo, vás odrovná

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová (27) dosiahla v Kronplatzi 84. triumf vo Svetovom pohári a zveľadila ženský rekord. Po pretekoch ...

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová (27) dosiahla v Kronplatzi 84. triumf vo Svetovom pohári a zveľadila ženský rekord. Po pretekoch poskytla rozhovor aj rakúskej televíznej stanici ORF. Trapas tlmočníka v priamom prenose.

Fotogaléria

Mikaela Shiffrinová priznala, že je po 84. víťazstve vo Svetovom pohári úplne vyčerpaná. Na otázku reportérky, či má ešte dosť energie na vyrovnanie rekordu Ingemara Stenmarka vo Svetovom pohári v dvoch víkendových slalomoch, Shiffrinová s úsmevom prezradila: „V mesačnom cykle nie som v priaznivom období. Preto som ešte viac unavená ako zvyčajne.“

Reportérka stanice ORF Alina Zellhofer presne vedela, o čom Shiffrinová hovorí. To sa už nedá povedať o jej kolegovi, tlmočníkovi, Petrovi Brunnerovi, ktorý si nevedel s touto odpoveďou rady.

Namiesto anglického slova „monthly cycle“ (mesačný cyklus) rozumie „to cycle“ (bicyklovať sa). Brunner svojim prekladom divákov pobavil: „Teraz by som nemohla ani jazdiť na bicykli, pretože som príliš unavená."

Shiffrinová, ktorá nesprávny preklad nepočula, následne dodala: „Chcem, aby sa o tom (menštruácii) hovorilo normálne.“ Na to si bude musieť zvyknúť aj tlmočník z ORF Brunner.

Od vyrovnania absolútneho rekordu Švéda Ingemara Stenmarka (86) ju delia už len dve víťazstvá. Shiffrinová slávila v talianskom stredisku Kronplatz desiaty triumf v sezóne, z toho piaty v obrovskom slalome. Upevnila si vedúce postavenie v celkovom poradí SP, na čele má už 611-bodový náskok pred Švajčiarkou Larou Gutovou-Behramiovou, Vlhová je naďalej tretia.

Novak Djokovič oslavuje s fanúšikmi postup na Australian Open.
Škandál na Australian Open: Vlajka s fotkou vzbudila v hľadisku obrovský rozruch! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});