Takmer sa pobili v telocvični, Karlos Vémola má nového vyzývateľa: Milión pre víťaza!

V telocvični došlo k ich konfliktu a dostali ponuku vysvetliť si to v ringu! Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) má ponuku na zápas ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

V telocvični došlo k ich konfliktu a dostali ponuku vysvetliť si to v ringu! Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) má ponuku na zápas a nového vyzývateľa. V hre je milión českých korún pre víťaza!

Veľký rozruch na česko-slovenskej bojovej scéne! Pre pár dňami MMA bojovník Karlos Vémola (37) zverejnil na svojom instagrame video, v ktorom obviňuje Petra Vondráčka (45), bývalého elitného postojového bojovníka, že na neho v Lanna Gyme verbálne zaútočil a vyzýval ho na súboj. Vémola v spomínanom videu obvinil Vondráčka, že bol opitý alebo nadrogovaný a že ho musel vyhodiť tréner Eldar Yakuza.

Vémola nazval v spomínanom videu Vondráčka "dôchodcom, ktorý už dávno stratil gule" a preto im podľa neho "žiadna organizácia nedá ponuku na zápas". Karlos na záver dodal, že Vondráček môže navštíviť niektorý z jeho tréningov a môžu si dať spoločne sparingový duel.

Dostali však konkrétnu ponuku na regulárny zápas v postoji! Termín je leto 2023 a odmena milión českých korún pre víťaza, informuje o tom portál kaocko.cz. Vondráček už ponuku prijal, čaká sa na odpoveď Karlosa Vémolu. „Myslím si, že by tento zápas bol pre divákov zaujímavý. Ponúkam obom zápas. Keď Vémola tvrdí, že Vondráček je feťák, tak to pre neho bude money fight, takže ponuku určite príjme,“ vyhlásil promotér Adrian Smrčka z organizácií Night of Warriors a Yangames Fight Night.

Na snímke MMA zápasník Patrik Kincl.
Kincl reaguje na vážne obvinenie: Vémolu budem riešiť s právnikmi! Zobraziť článok

„Vondráček mi povedal, že do toho ide, Vémola mi ešte neodpísal. Keď tvrdí, že by im nikto zápas neponúkol, tak ja im ponúkam zápas v lete na Yangames na Štvanici. Vondráček povedal, že s ním nastúpi kdekoľvek a kedykoľvek. Nemá problém,“ pokračoval.

Petr Vondráček bojoval naposledy v novembri 2022, porazil Petra Kareša a vyhlásil, že sa nebráni ďalšiemu zápasu, ak by prišla zaujímavá finančná ponuka. Karlos Vémola mal v decembri 2022 bojovať o titul v organizácii OKTAGON MMA proti Patrikovi Kinclovi, ale pre silný zápal v tele skončil v nemocnici.

„Myslím si, že by to bol drahý zápas, obaja si to budú chcieť nechať zaplatiť. Moja ponuka je milión korún pre víťaza. Na toto sme finančne pripravení. Čo sme na scéne ako promotéri, všetci zápasníci vedia, že u nás dostávajú peniaze okamžite po zápase. Žiadne mesačné splatnosti, čo je teraz hitom u iných organizácií,“ dodáva Smrčka.

Prikývne Karlos Vémola na túto ponuku?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});