Obrovská šanca pre ďalšieho Slováka v NHL: Miloša Kelemena povolali z farmy!

Slovenský hokejista Miloš Kelemen je blízko debutu v NHL. Vedenie Arizony Coyotes ho v utorok povolalo z farmárskeho mužstva Tucson Roadrunners ...
  • Zdroj: Twitter/@RoadrunnersAHL

Slovenský hokejista Miloš Kelemen je blízko debutu v NHL. Vedenie Arizony Coyotes ho v utorok povolalo z farmárskeho mužstva Tucson Roadrunners (AHL) do prvého tímu.

Hokejisti New Yorku Rangers oslavujú víťazstvo.
Jaro Halák sedel len na lavičke, Hokejisti NY Rangers jasne vyhrali Zobraziť článok

Dvadsaťtriročný Kelemen ťahá svoju prvú sezónu v zámorí. Bronzový medailista zo ZOH v Pekingu podpísal v máji s Coyotes dvojročný nováčikovský kontrakt. Na jeseň sa predstavil v prípravnom kempe „kojotov", po ktorom zamieril na farmu do AHL. V drese Tucsonu odohral 39 zápasov, v ktorých nazbieral 20 kanadských bodov za deväť gólov a 11 asistencií. V novembri v dueli proti San Jose Barracuda sa blysol hetrikom, ktorý pomohol k víťazstvu Roadrunners 6:3.

Kelemen nahradí v prvom tíme Michaela Carconeho, ktorého klub z Arizony poslal v pondelok do záložného mužstva. Coyotes čaká najbližší zápas v noci na stredu, keď privítajú doma Anaheim Ducks. Informáciu priniesol oficiálny web Roadrunners.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});