Mayweather hlási návrat do ringu: Boxerskú legendu chce zdolať zápasník a herec

Patrí medzi najväčšie boxerské legendy, no nezaháľa ani na dôchodku. Floyd Mayweather (45) neprehral počas profesionálnej kariéry ani ...
  • Zdroj: Instagram @floydmayweather

Patrí medzi najväčšie boxerské legendy, no nezaháľa ani na dôchodku. Floyd Mayweather (45) neprehral počas profesionálnej kariéry ani jeden z 50-ich zápasov. Box koluje v jeho žilách, preto sa po oficiálnom konci v roku 2017 vydal na dráhu exhibičných duelov a už onedlho ho čaká ďalší.

VTrnave čaká na českého zástupcu Jakuba Kroftu veľmi náročná prekážka, ktorú keď zdolá, môže sa už v ďalšom zápase objaviť ako titulový vyzývateľ.
To najlepšie na domácej boxerskej a postojárskej scéne? To je RFA Ring Tour Zobraziť článok

MMA zápasníci Tenšin Nasukawa a Mikuru Asakura, boxer Don Moore či youtuberi Logan Paul a Deji Olatunji. To sú mená tých, ktorí sa v posledných rokoch postavili Mayweatherovi medzi povrazmi v rámci rôznych exhibičných udalostí.

Do tejto pestrej spoločnosti čoskoro pribudne nové meno - Aaron Chalmers. Tento anglický rodák sa v minulosti predstavil aj v MMA organizácii Bellator, kde má rekord dvoch výhier a dvoch prehier. Momentálne je ale viac známy ako herec. Zahral si totiž v seriáloch Geordie Shore či Ex on the Beach.

V poradí šiesta exhibícia slávneho boxera sa uskutoční 25. februára v londýnskej O2 aréne. Chalmers je náhradníkom za Liama Harrisona, s ktorým mal Floyd pôvodne zápasiť. „Pôvodne som sa mal stretnúť s iným súperom, ale zranenia sú súčasťou športu a ja som rád, že Aaron Chalmers môže zaskočiť a my môžeme dať fanúšikom to, čo chcú," povedal podľa Sky Sports Mayweather.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});