Najrýchlejšia Američanka mala problémy na palube: Prečo ju vyhodili z lietadla?

Takto sa chcela dostať na titulky? Sha'Carri Richardsonová (22) bola vyhodená z letu American Airlines po tom, čo si odmietla vypnúť ...
  • Zdroj: SITA/AP

Takto sa chcela dostať na titulky? Sha'Carri Richardsonová (22) bola vyhodená z letu American Airlines po tom, čo si odmietla vypnúť telefón. Extravagantnej atlétke sa to po tomto škandále podarilo!

FOTOGALÉRIA: Sha'Carri

Siedma najrýchlejšia šprintérka všetkých čias na 100 metrov sa kvôli telefónu dostala najskôr do slovnej potýčky s letuškou. Neposlúchla, a tak bol požiadaná, aby opustila lietadlo čakajúce na vzlet.

Bežkyňa sa na svojej stránke na sociálnej sieti bráni tým, že personál ju nerešpektoval a pred odletom jej skontroloval telefón, či je naozaj nastavený na režim v lietadle. Carri ho odmietla ukázať, aj keď ju spolucestujúci žiadali, aby vyhovela a stroj mohol odletieť.

Peter Sagan.
Sagan bol v TOP 10 v druhej etape pretekov Vuelta a San Juan Zobraziť článok

Najrýchlejšia Američanka zvažuje právne kroky proti leteckej spoločnosti: „Podnikám právne kroky proti American Airlines,“ napísala na svojom Instagrame pobúrená športovkyňa, ktorá očakávala, že sa jej zastane kapitán. Ten to neurobil a nečinne sa prizeral tomu, ako ju vykopli a ostatní pasažieri počinu posádky tlieskali. Tvrdí, že z celého incidentu má video, no zrejme jej to veľmi nepomôže... Stačí ak si prečíta odkazy na svojom profile. Väčšina jej radí: pravidlá letu sa vzťahujú na každého rovnako.

Gianluca Vialli podľahol vo veku 58 rokov zákernej chorobe.
Baggio žiada vyšetrovanie smrti Vialliho a Mihajloviča: TOTO ich podľa neho zabilo! Zobraziť článok

Richardsonová sa však „preslávila“ nielen atletickými výkonmi. V roku 2021 mala byť hlavnou adeptkou na olympijské zlato v najkratšom šprinte, lenže po pozitívnom teste na marihuanu v Tokiu ani neštartovala...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});