To najlepšie na domácej boxerskej a postojárskej scéne? To je RFA Ring Tour

Real Fight Aréna a Akadémia Tomiho Kida spoločne prinášajú nový koncept turnaja premiérovo do Trnavy, kde sa fanúšikovia môžu tešiť na ...
  • Zdroj: instagram/kuba_krofta

Real Fight Aréna a Akadémia Tomiho Kida spoločne prinášajú nový koncept turnaja premiérovo do Trnavy, kde sa fanúšikovia môžu tešiť na popredné mená domácej postojárskej scény, ako Sebastián Fapšo, Róbert Rácz, Viliam Tankó a mnoho ďalších.

RFA Ring Tour prinesie na konci januára do ringu to najlepšie, čo ponúkajú postojové disciplíny. Ku ortodoxným boxerským pravidlám sa v Trnave pridajú aj pravidlá Real Fight, vďaka ktorým sme videli už niekoľko dych berúcich zápasov.

Karlos Vémola bude v Prahe koučovať svojho zverenca Antonína Becka.
Karlos Vémola na turnaji RFA v Prahe: Boj v klietke vymení za inú pozíciu Zobraziť článok

Ostré lakte, presné údery a tvrdé kopy. To však nie je všetko, pravidlá Real Boxing na RFA Ring Tour navyše pridajú klasickému boxu na atraktivite, pretože malé rukavice sú vždy zárukou situácií, kedy ukončenie doslova visí vo vzduchu.  

Okrem slovenskej elity sa v Trnave objaví aj niekoľko prekvapení z ďalekej slnečnej Kuby. Po tom, čo majiteľ organizácie, Boris Marhanský vyslal svojich zápasníkov v minulom roku na kemp priamo do rodiska tých najlepších svetových boxerov a olympijských víťazov – na Kubu, sa zrodila spolupráca medzi organizáciou RFA, Akadémiou Tomiho KIda a Kubánskym športových zväzom, vďaka ktorej budú diváci v Trnave môcť vidieť hneď troch zápasníkov z tejto exotickej boxerskej školy. Majstri sveta a olympionici, ktorí sa pripravujú na Kube sú zárukou skvelých športových výkonov, ktoré prinesie Real Fight Arena. 

Slovenský bojovník Tomáš Možný
Tomáš Možný s veľkými plánmi v MMA: Túži byť šampiónom v dvoch disciplínach Zobraziť článok

Navyše, v Trnave čaká na českého zástupcu, Jakuba Kroftu, veľmi náročná prekážka, ktorú keď zdolá, môže sa už v ďalšom zápase objaviť ako titulový vyzývateľ. Predtým však bude musieť poraziť veľmi skúseného, komplexného bijca s rakúskym pasom, Ruslana Tokhtarova, ktorý sa bude chcieť v RFA uviesť víťazne. 

RFA prichádza vôbec prvýkrát do Trnavy, aby fanúšikom bojových športov priniesla to najlepšie, čo v postoji na domácej scéne môžu vidieť. Buďte pri tom v sobotu 28. januára!

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});