Do Nitry sa chystajú najlepší borci Česko-Slovenska! Fabriq MMA po prvom úspechu odkrýva ďalšiu atraktívnu kartu

Fabriq MMA chystá v poradí svoj druhý turnaj, na ktorom sa predstaví aj bombardér Marek Mazúch, ktorý je známy tým, že ako jediný knokautoval ...

Fabriq MMA chystá v poradí svoj druhý turnaj, na ktorom sa predstaví aj bombardér Marek Mazúch, ktorý je známy tým, že ako jediný knokautoval bývalého zápasníka UFC Apolla Silvu. Mladá organizácia, ktorej riaditeľom je šampión Bellatoru Attila Végh predstavila ďalší zápas, v ktorom sa predstaví zverenec Spartakusu.

Fotogaléria

Marek Mazúch (5-2) sa postaví v boji proti bulharskému Nikolovi Zlatevovi, ktorý posledne bojoval na prvom turnaji Fabriq-u proti Michalovi Plesníkovi. Bývalý vojak Mazúch je známy tvrdými údermi, vďaka ktorým ukončil štyroch súperov na KO/TKO. Jeho súper získal tri zo štyroch kariérnych profi-výhier na zemi, aj preto je predčasný koniec tohto súboja viac než pravdepodobný.

 

 

Organizácia fanúšikom pred pár hodinami predstavila i domáci duel medzi Branislavom Zuzákom (4-2) a Matejom Šurínom (5-2). No medzi najatraktívnejšie boje sa rozhodne radí stret skúseného Michala Konráda, ktorý v Oktagon MMA absolvoval celkovo deväť zápasov, v rámci ktorých si pripísal triumf nad talentovaným Romanom Paulusom či Ferom Fodorom.

Jeho súperom bude Magomed Kadimagomedov (3-0), ktorý na prvom
turnaji v Trnave porazil Romana Paulusa na body. Belgický borec s
ruskými koreňmi si pripísal v kariére dve výhry z troch na KO/TKO a
už na Fabriq 1 svojim výkonom demonštroval, že v budúcnosti by
mohol patriť medzi najväčšie európske mená. Druhý turnaj organizácie
Fabriq MMA sa uskutoční 25.2.2023 v priestoroch mestskej športovej
haly v Nitre.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});