Šok v slovenskom futsale! Rozhodcovia zmenili výsledok po skončení zápasu: Ostrá reakcia klubu

Športoví fanúšikovia nechápu, čo sa stalo... V najvyššej slovenskej futsalovej súťaži došlo k zmene výsledku zápasu po skončení stretnutia.

Športoví fanúšikovia nechápu, čo sa stalo... V najvyššej slovenskej futsalovej súťaži došlo k zmene výsledku zápasu po skončení stretnutia.

Fotogaléria

Veľké prekvapenie vo futsalovej lige. Banskobystrický tím dokázal vybojovať remízu s lídrom z Lučenca. Prekvapenie mohlo, či malo, byť ešte väčšie, keďže domáci celok skóroval v samom závere stretnutia, keď spoločne s klaksónom padol gól Mariána Hudeka. Rozhodcovia presný zásah uznali a stav stretnutia bol 8:7.

Obrovskú radosť hráčov spod Urpína vystriedal onedlho hnev. Keď sa pozreli na oficiálny zápis o stretnutí, videli konečný výsledok 7:7. Pri situácii, ktorá nastala je podstatné, že rozhodcovia stretnutia podľa pravidiel nemôžu zmeniť svoje rozhodnutie po tom, ako bolo znovu nadviazané na hru alebo bol ukončený polčas či zápas.

Futbalisti Slovana ďakujú fanúšikom po víťazstve 2:1 v zápase 5. kola H-skupiny Európskej konferenčnej ligy ŠK Slovan Bratislava - FC Pjunik Jerevan v Bratislave vo štvrtok 27. októbra 2022.
Zo Slovana možno odíde ďalší futbalista: Španielsky klub má záujem o TOHTO hráča Zobraziť článok

Banskobystrický klub na Facebooku reagoval emotívne. "Rozhodcovia hodinu po zápase odvolali gól a stanovili výsledok na 7:7, je to nebezpečný precedens po intervenciách hosťujúceho trénera. Bohužiaľ aj takéto situácie prináša šport," píše sa v príspevku. Omnoho tvrdšie vyjadrenie prišlo v komentároch.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});