Kanadský odborník presvedčivo: Slafkovskému zranenie prospeje!

Ťažká sezóna! Hokejový útočník Juraj Slafkovský (18) sa musel pred pár dňami zmieriť so správou, že v základnej časti NHL si už túto ...
  • Zdroj: TASR/AP

Ťažká sezóna! Hokejový útočník Juraj Slafkovský (18) sa musel pred pár dňami zmieriť so správou, že v základnej časti NHL si už túto sezónu zrejme nezahrá.

„Z individuálneho hľadiska môže mať táto situácia pre Juraja dobrý koniec,” začal svoje rozprávanie Button vo výstupe kanadskej televízie TSN.

„Áno, Slafkovský hviezdil na ZOH, ale s úrovňou NHL sa stretol prvýkrát. Navyše, keď ste celková jednotka draftu, očakávania sú veľmi vysoké. Myslím si však, že počas sezóny nazbieral dosť skúseností na to, aby si teraz v pokoji sadol, zamyslel sa nad svojou hrou a hlavne zregeneroval,” dodal Button a pridal ešte jednu skvelú správu.

„Navyše si myslím, že sa do MS stihne dať dokopy a posilní slovenský tím na šampionáte. Všetci veľmi dobre vieme, aký hrdý je na svoju krajinu a že vždy je rád, keď ju môže reprezentovať. MS budú preňho skvelou príležitosťou ukázať sa v lepšom svetle a posunúť svoj vývoj,” uzavrel Button.

Cole Caufield sa bude musieť podrobiť operácii.
Zranením Slafkovského to neskončilo: Montreal prišiel aj o najlepšieho strelca Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk