FIFA 23 zverejnila tím roka! Medzi najlepšími chýba obávaný kanonier

Je už tradíciou, že EA Sports v januári zverejňuje najlepší tím predchádzajúceho roka, ktorého zloženie si vyberajú samotní hráči. Vo ...
  • Zdroj: SITA/AP

Je už tradíciou, že EA Sports v januári zverejňuje najlepší tím predchádzajúceho roka, ktorého zloženie si vyberajú samotní hráči. Vo FIFA 23 sú staré známe a očakávané mená, ale napríklad sa v ňom neušlo miesto pre hviezdneho Nóra Erlinga Haalanda (22)...

FOTOGALÉRIA: FIFA 23 zverejnila tím roka! Chýba obávaný kanonier

V bráne je Belgičan Thibaut Courtois, ktorý predviedol skvelý výkon vo finále Ligy majstrov, obranu tvoria Maročan Asraf Hakimi (24), Brazílčan Éder Militao (25), Holanďan Virgil van Dijk (31) a Francúz Théo Hernandez (25).

Miestenky v tejto elitnej jedenástke sa každý rok rozdávajú v rozostavení 4-3-3. Podľa toho sú v strede poľa traja hráči: Chorvát Luka Modric (37), Belgičan Kevin De Bruyne (24) a Angličan Jude Bellingham (19).

Čo sa týka ofenzívy, aj keď Erling Haaland mal skvelý štart do sezóny v Manchestri City, Argentíčan Lionel Messi (35), ktorý získal trofej MS, Francúz Kylian Mbappé (24), najlepší strelec katarského turnaja, a ďalší Francúz Karim Benzema (35), ktorý získal Zlatú loptu nemohli v tomto výbere chýbať, čo ako sa to fanúšikom Vikinga nebude páčiť.

Pre zaujímavosť: miesto v tomto elitnom výbere spred roka obhájili Messi, Mbappé, Hakimi a De Bruyne.

Slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar podľa všetkého zmení dres.
Škriniar sklamal fanúšikov milánskeho klubu: Odmietol predĺžiť zmluvu s Interom! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});