Útočník Banskej Bystrice to poriadne prehnal: Sekera na kriminál!

Nechutné správanie! Kanadský útočník Branden Troock (28) si počas piatkového zápasu v Nových Zámkoch neudržal nervy na uzde a odniesol ...
  • Zdroj: Repro foto YouTube - Tipos Extraliga

Nechutné správanie! Kanadský útočník Branden Troock (28) si počas piatkového zápasu v Nových Zámkoch neudržal nervy na uzde a odniesol si to skúsený obranca Lukáš Kozák. Za tvrdý faul dostal hráč Banskej Bystrice trest do konca stretnutia a s najväčšou pravdepodobnosťou ho potrestá aj disciplinárna komisia.

Na snímke hokejisti Nitry sa tešia po strelení gólu.
Nitra navýšila náskok pred posledným Prešovom, Poprad dýcha na chrbát prvej šestke Zobraziť článok

Síce „barani" v závere druhej tretiny viedli 2:0, no Troock sa nepochopiteľne nechal vyprovokovať a vyšlo ho to poriadne draho. Po vhadzovaní v obrannom pásme Nových Zámkov ho atakoval Kozák, čo sa mu zjavne nepáčilo.

Kanaďan sa preto začal oháňať hokejkou a napokon ňou sekol svojho protivníka do oblasti kľúčnej kosti. Robustný obranca „býkov" okamžite spadol na ľad a zvíjal sa v bolestiach. Troock dostal trest na 5 minút + do konca zápasu.

Novozámčania následne dokázali využiť dlhú početnú výhodu na strelenie gólu, no ten im na zisk bodov nestačil. Banská Bystrica zvíťazila na juhu Slovenska 3:1.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});