Hossa komentuje výkony Slafkovského v NHL: Bude to ako s kečupom vo fľaši...

Marián Hossa, člen Siene Slávy a trojnásobný víťaz Stanleyho pohára, zhodnotil účinkovanie Juraja Slafkovského (18) v NHL. Jeho výkony ...

Marián Hossa, člen Siene Slávy a trojnásobný víťaz Stanleyho pohára, zhodnotil účinkovanie Juraja Slafkovského (18) v NHL. Jeho výkony vtipne prirovnal k fľaši kečupu.

Fotogaléria

Legenda Marián Hossa zhodnotil doterajšie účinkovanie talentovaného slovenského útočníka v zámorí. 

Juraj Slafkovský prežíva v NHL ťažšie obdobie, v ostatnom zápase sa zranil a navyše ťahá sériu 15 zápasov bez bodu v rade. „Pre mladých hráčov je dôležité, či sa dostávajú do šancí. Potom je len otázka času, kedy pretrhne dlhú bilanciu bez bodu. Pätnásť zápasov je pre zámorské médiá veľa, keďže Juraj bol draftová jednotka. Aj to ho však urobí odolným do budúcnosti. Stále len rastie. Ak mu tréner St. Louis verí a vidí, že sa dostáva do príležitostí, treba zostať trpezlivý," povedal Hossa pre Denník Šport.

Trojnásobný víťaz Stanleyho pohára prirovnal Slafkovského k fľaši s kečupom. „Horšie by bolo, keby sa do nich nedostával. Vtedy by bolo asi dobré zvážiť farmu. Pri Jurajovi však nevidím dôvod, aby ho poslali dole. Američania majú na to pekné prirovnanie, že to je ako s kečupom v sklenenej fľaši. Najprv nejde vytlačiť a keď sa vám to podarí, tak to už ide rýchlo," uviedol Marián Hossa.

Na snímke zľava Jiří Hrdina (Sparta) a Marián Bezák (Slovan) bojujú o puk počas zápasu legiend pod holým nebom Old Boys Slovan Bratislava - Old Boys Sparta Praha.
Hokejová legenda a skaut Dallasu Jiří Hrdina o útočníkovi Slafkovskom: Aj Jágr sa prvý polrok v NHL trápil Zobraziť článok

Kanadský hokejový klub Montreal Canadiens včera zaradil slovenského útočníka Juraja Slafkovského na listinu zranených hráčov. Nad jeho zranením visia otázniky a stále nie je jasné, ako dlho bude mimo hru.  

Talentovaný krídelník si privodil zranenie v dolnej časti tela v pondelkovom zápase na ľade New Yorku Rangers (2:1) a následne absolvoval lekárske vyšetrenia. V 52. minúte odišiel z ľadu s bolestivou grimasou a ťažko dostupoval na ľavú nohu. Slafkovský čaká na kanadský bod už mesiac, zatiaľ naposledy bodoval asistenciou 14. decembra proti Ottawe.

Na snímke slovenský obranca Capitals Martin Fehérváry oslavuje svoj gól.
Martin Fehérváry bol v noci hviezdou Washingtonu, Montreal bez Slafkovského s víťazstvom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});