Tajomná smrť ruského MMA bojovníka († 25): Našli ho vo vlaku bez známok života!

Nie je doteraz jasné, čo sa stalo. Záhadná smrť otriasla ruskou MMA scénou. Zápasník Georgij Gaglojev zomrel vo vlaku smerujúcom z Moskvy ...
  • Zdroj: Reprofoto youtube/Alexey Oleynik

Nie je doteraz jasné, čo sa stalo. Záhadná smrť otriasla ruskou MMA scénou. Zápasník Georgij Gaglojev zomrel vo vlaku smerujúcom z Moskvy do Vladikaukazu.

Keď personál objavil bezvládne telo vo vlaku, okamžite privolal záchranku. Ale už ani oni nedokázali bezvládnemu športovcovi pomôcť. „Gaglojevovo telo bolo nájdené pri zastávke vlaku v Rostove na Done,“ uviedla agentúra RIA Novosti Sport.

Informácie o smrti bojovníka sú rôzne. Niektoré weby uvádzajú, že Gaglojev zomrel kvôli pľúcnej embólii. Podľa informácii serveru kp.ru boli na tele športovca nájdene známky po násilnej smrti.

Gaglojev pred časom kontaktoval čečenského vodcu Kadyrova pre svoju tetu, ktorá záhadne zmizla niekde v okolí Grozného. Nahrávka, ktorú mu poslal, sa stala na internete virálna. Odpoveď nedostal.  

Gaglojevova teta sa živila ako veštkyňa, čo je v islame zakázane. Ruský bojovník si myslel, že v moslimskej oblasti zmiznutie jeho tety súvisí práve s týmto problémom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});