Trápenie Liverpoolu naďalej pokračuje: Skúsený tréner Klopp vie, čo treba zmeniť

Futbalisti FC Liverpool sa stále trápia a naďalej čakajú na výhru v novom kalendárnom roku. Po víkendovej prehre 0:3 na ihrisku Brightonu ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti FC Liverpool sa stále trápia a naďalej čakajú na výhru v novom kalendárnom roku. Po víkendovej prehre 0:3 na ihrisku Brightonu im patrí v tabuľke Premier League až deviata priečka. Podľa trénera Jürgena Kloppa (55) musí byť jeho mužstvo kompaktnejšie a zdôraznil, že všetko sa začína kvalitnou obranou.

Francúz Hugo Lloris ukončil reprezentačnú kariéru.
Veľká chyba brankára Tottenhamu: Hugo Lloris si dal vlastný gól Zobraziť článok

„The Reds" utrpeli v tejto sezóne už šiestu ligovú prehru a druhú za sebou. Na ihrisku Brightonu navyše nestrelili ani gól, ich strata na vedúci Arsenal narástla už na 19 bodov. „Hrať lepší futbal ako v sobotu by nemalo byť príliš ťažké. Musíme sa však vrátiť k základom a potom môžete urobiť ďalšie kroky," povedal Klopp podľa agentúry AFP.

Liverpool trápia zranenia dôležitých hráčov ako sú Virgil van Dijk či Luis Diaz. V tíme si veľa sľubujú od príchodu holandského reprezentanta Codyho Gakpa a v zimnom prestupovom období chce klub získať aj ďalšie posily. V utorok nastúpi LFC na ihrisku Wolverhamptonu v opakovanom zápase 3. kola Pohára FA po remíze v prvom stretnutí (2:2), pričom nemecký kouč plánuje urobiť pred duelom niekoľko zmien. „Musíme robiť niektoré veci inak. Všetok úspech vo futbale sa začína solídnym bránením a presne na tom musíme popracovať. Potrebujeme svieže nohy," dodal Klopp.
      

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});