Manchester United našiel náhradu za Cristiana Ronalda: Životná šanca pre holandského reprezentanta

Slávny anglický futbalový klub predstavil prvú zimnú posilu. Vedeniu Manchestru United sa v piatok podarilo skompletizovať príchod holandského ...
  • Zdroj: TASR/AP

Slávny anglický futbalový klub predstavil prvú zimnú posilu. Vedeniu Manchestru United sa v piatok podarilo skompletizovať príchod holandského reprezentačného útočníka Wouta Weghorsta (30).

Futbalista Joelinton ďakuje divákom po zápase Arsenal Londýn - Newcastle United v Londýne.
Šok pre trénera i fanúšikov: Spoluhráča Martina Dúbravku zadržala anglická polícia Zobraziť článok

Weghorst je kmeňovým hráčom Burnley a do Manchestru prichádza na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny. Podľa trénera Erika ten Haga však nová akvizícia ešte nebude „červeným diablom" k dispozícii na sobotňajšie mestské derby proti City (13.30 SEČ).

Autor dvoch gólov Holandska v dramatickom štvrťfinále MS 2022 proti neskorším majstrom sveta z Argentíny (2:2 pp, 3:4 na strely z 11 m) by mal pomôcť zaplátať dieru v útoku United, ktorá vznikla po odchode portugalského útočníka Cristiana Ronalda do saudskoarabského Al-Nassr FC.

Fyzicky dobre stavaný zakončovateľ strávil jesennú časť sezóny 2022/2023 na hosťovaní v tureckom Besiktase Istanbul, kde v 16 ligových zápasoch strelil osem gólov. 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});