Boris Becker sa už teší do práce: Už aby bol pondelok!

Už sa nevie dočkať a želá si, aby bol pondelok! To si určite hovorí Boris Becker (55), ktorý sa mesiac po svojom prepustení z britského ...
  • Zdroj: TASR/AP

Už sa nevie dočkať a želá si, aby bol pondelok! To si určite hovorí Boris Becker (55), ktorý sa mesiac po svojom prepustení z britského väzenia, naozaj teší do práce. Opäť bude komentovať svoj milovaný tenis!


Legendárny nemecký hráč bude pracovať pre Eurosport a v piatkovom rozhovore pre tento kanál povedal, že aj počas trestu mohol sledovať dianie v športe. „Nemohol som sledovať každý turnaj, ale mohol som sledovať BBC a ITV, takže som videl každý zápas turnaja vo Wimbledone a denné zostrihy z US Open, ako aj finále svetového pohára ATP v Turíne. Takže som videl najdôležitejšie zápasy,“ povedal Becker, ktorý prezradil, že sa na Australian Open 2023 starostlivo pripravil: „Urobil som si domácu úlohu, vyhľadal všetkých, ktorí chcú a môžu hrať, takže si myslím, že som dobre informovaný."

V apríli bol bývalý skvelý tenista odsúdený londýnskym súdom na dva a pol roka väzenia za úmyselné zatajovanie svojho ajetku v snahe zabrániť vymáhaniu svojich dlhových záväzkov, čím porušil britský zákon. Zákon o konkurze. Slávny Nemec, otec štyroch detí mohol po 231 dňoch opustiť väzenie 15. decembra, no musel byť deportovaný z Veľkej Británie, kde žil od roku 2012. Hneď po preputení spoza mreží zamieril na dovolenku do tropických končín, aby pookrial a mohol znovu pracovať.

Televízna spoločnosť Warner Bros. Discovery TV minulý utorok oznámila, že šesťnásobný grandslamový víťaz bude komentovať zápasy na prvom grandslamovom turnaji tenisového roka na Eurosporte. Keďže nemôže vycestovať z Nemecka, bude pracovať zo štúdia zo štúdia Eurosportu v Unterföhringu, predmestí Mníchova.

Naomi Osaková.
Osaková šokujúco ohlásila ročnú pauzu: TOTO je dôvod! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});