Myslel koniec kariéry vážne? Piqué zvažuje návrat v tíme svojej Andorry

Chýba mu futbal? Gerard Piqué (35) ohlásil pred dvoma mesiacmi nečakane koniec kariéry. Legenda Barcelony sa lúčila s fanúšikmi v slzách. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Chýba mu futbal? Gerard Piqué (35) ohlásil pred dvoma mesiacmi nečakane koniec kariéry. Legenda Barcelony sa lúčila s fanúšikmi v slzách. Zdá sa, že majster sveta z roku 2010 sa na dôchodku nudí a uvažuje o návrate na trávniky. Nie však v drese katalánskeho klubu.

Nečakané vypadnutie popredného tímu Premier League.
Takýto návrat si rozhodne nepredstavoval: Šokujúca prehra Newcastlu s Dúbravkom v bráne Zobraziť článok

Piqué myslel už počas aktívnej činnosti na zadné dvierka. Založil spoločnosť Kosmos Global Holding a posledných päť rokov investoval do rôznych oblastí. Okrem iného kúpil aj futbalový klub FC Andorra, ktorý hrá druhú španielsku ligu. Stal sa jeho prezidentom i majiteľom. Očistil klub od dlhov a pričinil sa o postup mužstva do La Liga 2.

Už v minulosti sa Piqué zastrájal, že FC Andorra nebude pre súperov iba fackovacím panákom a raz sa vraj bude na jeho zápase hrať hymna Ligy majstrov. K naplneniu týchto odvážnych vyhlásení je poriadne ďaleko, no bývalý španielsky reprezentant je podľa portálu Relevo pripravený pomôcť svojmu klubu priamo na ihrisku.

Nováčik z Andorry zimuje na 10. mieste s deväťbodovým mankom na vedúci Las Palmas. Má stále šancu na prienik medzi španielsku elitu, kam postupujú priamo prvé dva tímy tabuľky. Mužstvá na 3. - 6. mieste odohrajú baráž o tretiu postupovú priečku.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});