Hviezdny brankár Manchestru United predviedol neuveriteľný kiks: Smeje sa mu celé Anglicko

Manchester United je momentálne v skvelej forme. Dokázal to aj počas piatkového 2. kola prestížneho FA Cup-u, keď po triumfe 3:1 vyradil ...
  • Zdroj: TASR/AP

Manchester United je momentálne v skvelej forme. Dokázal to aj počas piatkového 2. kola prestížneho FA Cup-u, keď po triumfe 3:1 vyradil Everton. Jediný gól „karameliek" však prišiel po školáckej chybe brankára Davida de Geu (32), ktorý sa poriadne červenal.

Slovenský reprezentačný kapitán Milan Škriniar na tréningu.
Škriniar opäť v hľadáčiku veľkoklubov: Do boja o Slováka sa zapojil ďalší klub Zobraziť článok

David de Gea je už dlhé roky jasnou jednotkou slávneho Manchestru United a patrí medzi najväčšie opory tímu. Ale aj on je len človek. V 14. minúte duelu proti liverpoolskemu celku na chvíľu stratil koncentráciu a hneď z toho bol kuriózny inkasovaný gól.

Na Španiela smerovala z ostrého uhla strieľaná prihrávka, no po lopte nešiel rukami ani ju neodkopol. Nakoniec sa mu zasekla medzi nohami, čo využil Conor Coady a z bezprostrednej blízkosti vyrovnal na 1:1.

Skúseného brankára tento kiks koniec koncov až tak mrzieť nemusel, pretože jeho spoluhráči zabrali v útoku a postarali sa o ďalšie dva presné zásahy, ktoré „červeným diablom" zabezpečili postup do ďalšieho kola.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});