Zemetrasenie v zadných radoch Slovana Bratislava? Odísť má kľúčový obranca

Bola by to veľká strata. Podľa informácii maďarského portálu csakfoci.hu má defenzívna opora ŠK Slovan Bratislava Myenty Abena (28) namierené ...
  • Zdroj: TASR - Pavel Neubauer

Bola by to veľká strata. Podľa informácii maďarského portálu csakfoci.hu má defenzívna opora ŠK Slovan Bratislava Myenty Abena (28) namierené do Ferencvárosu Budapešť.

Slovenský futbalista Interu Milána Milan Škriniar (vľavo) a hráč Neapolu Chviča Kvaracchelija bojujú o loptu v zápase 16. kola talianskej Serie A Inter Miláno - SSC Neapol.
Škriniar vynuloval hráčov Neapola: Lobotka smútil, triumf Interu zariadil Džeko Zobraziť článok

Ferencváros je momentálne najlepším futbalovým klubom u našich južných susedov. Dokazuje to i aktuálne tabuľkové postavenie OTP Bank ligy, ktorej po jesennej časti kraľuje s pohodlným osembodovým náskokom.

O Abenu sa Fradi už nejaký ten čas zaujímajú. Niet sa čomu čudovať, veď v drese slovenského majstra predvádza stabilne kvalitné výkony a aj vďaka nemu sa Slovan dokázal kvalifikovať priamo do osemfinále Európskej konferenčnej ligy UEFA.

Účastník Európskej ligy sa podľa maďarského portálu s Abenom už na podmienkach zmluvy dohodol. Jedinou nezodpovedanou otázkou tak ostáva, či prestúpi ešte počas aktuálneho prestupového okna alebo až po konci sľubne rozohraného ročníka.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});